Cauta
Adauga
Sign In

Concert Bere Gratis, in Scena

Concert Bere Gratis, in Scena

Una dintre cele mai populare formații românești de muzică pop – rock, Bere Gratis, va concerta vineri, 2 noiembrie, în clubul Scena, începând cu ora 22.00. Spectacolul din seara respectivă va fi unul deosebit, desfășurat într-o atmosferă de sărbătoare, dat fiind faptul că trupa a împlinit, în data de 20 septembrie, frumoasa vârstă de 14 ani de la înființare.
Cu toate că mulți români cunosc această formație, puțini dintre ei știu cum a fost hotărâtă denumirea. Un apropiat prieten al membrilor a venit cu sugestia adoptării unui nume românesc, care să atragă fără publicul – așa s-au gândit la „Bere Gratis”, în speranța că mulți vor veni la concerte crezând că se dă bere…gratis. După susținerea, de-alungul anilor, a nenumăratelor concerte, românii au realizat că în repertoriul formației nu se regăsesc doar melodii care au drept subiecte apa, berea sau distracția ci și iubirea, declarațiile de dragoste – toate fiind compuse cu seriozitate și profesionalism.
Dacă vă plac melodiile „Vino mai aproape”, „La tine aș vrea să vin”, „Ce mișto” sau „Ultrafete”, nu trebuie să ratați sub nicio formă concertul celor de la Bere Gratis din data de 2 noiembrie, care va avea loc în Scena. Intrarea costă 40 de lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola