Concert Alb Negru, la Summer Time Pub, 25 aprilie

Sambata, 25 aprilie, Summer Time Pub va invita la o noua seara de exceptie, alaturi de cei mai simpatici baieti de la „Te cunosc de undeva” si Dj Seva. Trupa Alb Negru va poposi la  Summer Time Pub, unde, fanii impatimiti ii vor putea asculta incepand cu ora 22.00.

alb-negru-summer-time-pub-25-aprilie

Alb Negru este una dintre cele mai cunoscute si iubite trupe din Romania. Piesele lor demonstreaza ca pentru ei nu exista limite in muzica. Alb Negru este o trupă de muzică pop formată de Kamara Ghedi și Ștefănescu Andrei. Ei se remarca in peisajul autohton in primul rand datorita componentei unice „alb-negru” apoi datorita faptului ca versurile pieselor lor sunt cantate atat in limba romana, cat si in limba franceza.
Cei doi au in repertoriu melodii alerte, melodii de dragoste –piese mai lente, dar si cantece cu influente din muzica r&b sau raggae. „Alb Negru” și-au realizat debutul în 2004 la Festivalului de la Mamaia, unde au revenit doi ani mai târziu cu piesa Hello (Muza mea), câștigând Premiul de Excelentă Artistică „Madalin Voicu”.
În 2007 alături de Todomondo, ei câștiga finala națională Eurovision și reprezintă Romania la Helsinki, unde se clasează pe locul 13 din 41 de țări. In cei peste zece ani de existenta, baietii au scos hit dupa hit. Tocmai de aceea, publicul i-a rasplatit asa cum se cuvine, atat la show-urile lor, cat si la vanzarile celor cinci materiale discografice lansate pana acum.
De-a lungul vremii ei au colaborat cu artiști de renume ai României precum: Andra, Nico, Paula Seling, Horia Brenciu, Vlad Cretu, Andreea Banica…Pretul unui bilet la acest concert este de 20 lei pentru baieti si 10 lei pentru fete.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola