Comedia franţuzească „Prenumele”, pe 12 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Actorii Mihai Călin, Mirela Oprişor, Claudiu Bleonţ, Raluca Aprodu şi Leonid Doni vor veni la Galaţi în luna aprilie pentru a pune în scenă spectacolul de teatru “Prenumele”, în regia lui Răzvan Săvescu.

prenumele teatru

Evenimentul va avea loc în data de 12 aprilie 2016, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi unde, publicul gălăţean va fi răsplătit cu dialoguri comice şi o dezbatere cel puţin savuroasă.
Piesa “Prenumele” îl prezintă pe Vincent (Mihai Călin), un agent imobiliar de succes şi în curând fericit tată, care este invitat la cină de către sora sa Babou (Mirela Oprişor) şi cumnatul său Pierre (Claudiu Bleonţ), profesor la universitate.
El va fi însoţit de soţia sa Anna (Raluca Aprodu), specialistă în modă, şi prietenul lor din copilărie, Claude (Leonid Doni), trombonist la filarmonica radio. O glumă nevinovată despre numele viitorului copil va declanşa o cascadă de situaţii comice neprevăzute şi dezvăluiri hilare care pun la grea încercare prietenia lor.
“Le Prenom” este o comedie franceză, scrisă de Matthieu Delaporte şi Alexandre de la Patelliere, care a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010, cu celebrul actor şi cântăreţ Patrick Bruel într-unul din rolurile principale.
Piesa de teatru a fost nominalizată la mai multe Premii Moliere, fiind ulterior adaptată şi pentru marile ecrane, primind cinci nominalizări la premiile César în 2013.
Regizorul Răzvan Săvescu este cunoscut pentru seriale de televiziune, piese de teatru şi filmele de cinema realizate, cele mai renumite fiind serialul “La Bloc”, piesa de teatru “Popcorn” de Ben Elton şi prima producţie cinematografică, parţial filmată în New York, “America, venim!”.
Preţul unui bilet pentru acest spectacol este de 60 de lei. Biletele pot fi procurate de la casieria Casei de Cultura a Sindicatelor sau online pe site-ul Bilete.ro.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola