Comedia „Casa cu Gravide”, la Casa de Cultura a Sindicatelor pe 18 mai

Luni, 18 mai 2015, Casa de Cultura a Sindicatelor ii invita pe galateni la comedie. Este vorba despre „Casa cu Gravide”,  o adaptare după dramaturgul francez Georges Feydeau, in regia lui Dan Tudor, in care patru foarte cunoscuți actori de comedie, si anume:  Dragoș Ionescu, Andrei Duban, Adriana Guluțanu si Grațiela Teohari-Duban, vor oferi, prin măiestria interpetării, o seară de bună-dispozitie, de neuitat. In plus, pe scena se va afla si Anca Turcasiu, care va da si mai mult farmec acestei piese.

„Casa cu Gravide” spune povestea unui important parlamentar, care are ca miză introducerea unei legi care să interzică bordelurile în Franta. Chiar în perioada agitată de dinaintea sesiunii, toate femeile din familia sa rămân însărcinate, până si secretara proprie, ea tocmai cu fiul lui. Situatia este complicata si, după o serie de momente hazlii, se ajunge la o dezlegare cu totul neasteptată, senatorul va propune o lege prin care să se mărească alocatia pentru copii.
Autorul Georges Feydeau este cunoscut in intreaga lume datorita pieselor sale, autorul francez este dintre putinii dramaturgi care incearca sa duca mai departe un gen teatral specific parizian: comedia bulevardiera. Cu radacini in farsa medievala, acest tip de comedie si-a insusit rolul de a propaga rasul, utilizand pentru asta o gama larga de mijloace: situatii comice abile, confuzii si bufonerii.
Pentru cei care doresc sa se bucure alaturi de cei patru mari actori si sa descopere care va fi finalul acestei povesti, pretul unui bilet la acest spectacol variaza intre 50 lei, pentru categoria I si 75 lei pentru categoria II. Biletele sunt puse in vanzare la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola