Colectia toamna-iarna 2012-2013 Giorgio Armani

De această dată, designerul Girogio Armani, a fost inspirat de actriţele filmelor alb-negru, de aceea majoritatea colecţiei este realizată la bază din alb şi negru, cu mici excepţii, existând accente de verde, albastru şi roz.
Brandul se bazează pe simplitate, şi acest aspect se poate observa uşor în piesele vestimentare ale acestuia, precum fuste până la genunchi, croiala jachetelor şi pantalonii voluminoşi. Modelele Emporio Armani, au defilat pe podium, prezentând această colecţie inedită ce aminteşte de perioada anilor ˊ20. În principal, elementul de bază al brandului este fixat pe pantaloni, aceştia fiind purtaţi cu pantofi fără toc. Ei sunt inspiraţi de moda masculină, dar în acelaşi timp dau un aer sofisticat şi elegant datorită tonurilor de bleu şi lila pentru partea superioară a pantalonului, ce contrastează cu catifeaua neagră, material folosit pentru restul perechii de pantaloni.
Elementele vestimentare amintite mai sus sunt accesorizate cu şăpci negre şi sacoşe. Referitor la jachete, acestea sunt prevăzute cu nasturi înveliţi în texturi, iar tivurile au fost gândite să nu fie finisate în totalitate.
Având în vedere faptul că Girogio Armani este cunoscut ca un maestru al eleganţei nocturne, brandul prezintă rochii cu mărgele şi satinuri luxoase de culoarea piersicii şi a trandafirului. O altă colecţie de rochii Armani, dedicată sezonului toamnă-iarnă a acestui an, prezintă un design futurist, un joc fabulos al mixurilor de catifea şi paiete albastre, purtate de modele cu feţele acoperite de voaluri finisate cu cristale, un stil ce aminteşte cu drag de tema celor ʺ1001 de nopţi”.
Colecţia de poşete Armani pentru acest sezon iese în evidenţă prin originalitate, calitate şi lux. Designul este conceput din linii geometrice clasice, detalii metalice şi pietre preţioase. Materialele din care sunt confecţionate sunt din piele de şarpe, mătase şi piele întoarsă cu accesorii metalice aurii.

[nggallery id=2]

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola