Cinci lucruri pe care să le faci cu copiii tăi în această primăvară. Care este cel mai important

copii

Primăvara este anotimpul ideal pentru o plimbare pe role sau pe biciclete, înturcât căldura nu și-a intrat încă în drepturi. Alegeți totuși o zi cu soare de weekend, echipați-vă cum trebuie și porniți în plimbarea relaxantă. Nimic nu este mai frumos decât o zi frumoasă petrecută alături de micuț.

O plimbare pe cal

Copiii sunt fascinați de animale, mai ales dacă le și atinge. Poți să găsești cel mai la îndemână club de echitație și să programezi o ieșire. Micuțul va fi fascinat de plimbarea pe cal sau ponei. Natura și sălbăticia îi surprinde mereu pe cei de vârste fragede.

Picnic în pădure

Vă deconectați de la viața cotidiană, dați telefonul pe modul avion și petreceți timp de calitate cu copiii și mergeți la un picnic în natură.  Este suficient să iei o doar o pătură, câteva gustări, o minge, eventual rachetele de tenis și multă voie bună. În acest fel ieșirea va fi un adevărat succces.

O zi în parc ar fi nemaipomenită

Copiii sunt dornici să iasă din casă, iar o ieșire în parc este ideală la început de primăvară. Vor avea parte de experiențe noi și vor putea să socializeze cu alți copii de seama lor. Un parc de aventură ar fi și mai li. Acestea au zone special amenajate pe categorii de vârstă, iar cea mai mică pornește de la 3 ani. Micuțul tău va povesti mult timpde această plimbare. Gradul de dificultate în parcurile de aventură sunt în  concordanță cu vârsta, astfel că nu aveți de ce să va faceți griji.

Explorarea propriului oraș, atractivă pentru cei mici

Chiar dacă la început ideea pare una ciudată, trebuie să îi acorzi o șansă. Indiferent de cât timp locuiești acolo este aproape imposibil să fi vizitat toate locurile interesante din oraș. Chiar dacă le-ai mai vizitat înainte, este o ocazie perfectă să le revezi alături de copiii tăi. Astfel, micuții se or simți ca în vacanță în orașul propriu.

În funcție de vârsta copiilor, poți alege drept puncte turistice muzee tematice, monumente istorice, case vechi și de poveste sau chiar parcuri de distracții.

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola