Cea mai vândută tabletă a lansat un facelift – Allview Alldro Speed I

După ce tableta Alldro Speed a înregistrat de la începutul anului peste 8.000 de unităţi vândute, devenind astfel cea mai bine vândută de pe piaţa din România, cei de la Allview s-au gândit să scoată un facelift şi astfel a apărut Alldro Speed i.

Potrivit managerului de la Allview, Lucian Peticilă, acest facelift a fost scos pe piaţă pentru a îmbunătăţi actuala versiune a tabletei. Conform acestuia, Alldro Speed a devenit în scurt timp de la lansare cea mai vândută tabletă de pe piaţa autohtonă, producătorii lăudându-se că acest lucru a fost posibil datorită raportului imbatabil calitate-preţ.

În ceea ce priveşte schimbările, faceliftul de la Alldro Speed nu va aduce foarte multe elemente de noutate ci doar câteva aspecte care îi vor conferi un aer de prospătură. Astfel, dacă la momentul lansării tableta era echipată cu sistemul de operare Android 2.3, acum va avea instalat Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De asemenea, modelul facelift beneficiază şi de un capac de aluminiu pentru a-l face mai rezistent dar şi mai plăcut la utilizare. Totodată, Alldro Speed i va veni însoţit de o memorie Flash de 8 GB.

De menţionat că tableta beneficiază de upgrade software permanent, ceea ce înseamnă un plus la capitolul siguranţă. Faţă de versiunea anterioară, modelul facelift va veni cu un pachet Office Suite Viewer preinstalat.

Tableta Alldro Speed i a apărut deja în magazine, de pe data de 23 august şi poate fi achiziţionată în schimbul sumei de 574 lei. Graţie îmbunătăţirilor, cei de la Allview se aşteaptă la încasări record, ei aşteptându-se ca până la sfârşitul anului tableta să treacă de 15.000 de unităţi vândute. Este însă greu de crezut că Allview îşi va atinge obiectivul, adică să îşi dubleze vânzările în doar patru luni, mai ales că modelul facelift nu se diferenţiază cu mult de varianta originală.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola