CCSG merge mai departe la „Romania danseaza”

O parte din echipa Ansamblului „Estrada Copiilor” de la Casa de Cultura a Sindicatelor Galati a participat saptamana trecuta la Emisiunea-concurs „Romania Danseaza” de la Antena 1.
In urma auditiilor zonale ale concursului de dans „Romania Danseaza” organizat de Antena 1, Adrian Geartu (10 ani, Galati) acesta a fost selectat pentru probele din fata juriului de specialitate alcatuit din CRBL, MONICA si CONNECT-R.

Juriul a fost foarte incantat de show-ul oferit si i-a acordat cele 3 stelute aurii necesare pentru calificarea in semifinalele concursului.

Ne dorim sa ajunga in MAREA FINALA si de ce nu sa castige acest concurs!

Despre Adrian Geartu: la cei zece ani este un copil modest, inteligent, talentat si foarte ambitios.

Cursant la Clasa de dans modern de la Casa de Cultura a Sindicatelor Galati, inca din anul 2010, atat in calitate de membru al trupei ACTIVE DANCE (alaturi de care are un palmares bogat de premii nationale), cat si ca dansator individual, instruit cu interes si daruire de coregraf instructor Andreea Ignat (solist de muzica usoara).

Este si castigatorul Marelui Trofeu al editiei II, a concursului national de dans „Galatz fest Dance” oct.2013 organizat de CCSG.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola