Cauta
Adauga
Sign In

Cătălin Crişan va juca pe scena Teatrului Dramatic, în comedia ”Cabina actorilor”

Cătălin Crişan va juca pe scena Teatrului Dramatic, în comedia ”Cabina actorilor”

În această lună, gălăţenii au ocazia să-l vadă pe cunoscutul interpret de muzică uşoară românească, Cătălin Crişan, în calitate de actor.

teatru

Piesa în care va juca se numeşte “Cabina actorilor” şi este scrisă chiar de interpret. Spectacolul, în regia lui Felix Crainicu, îi are în distribuţie pe Tudorel Filimon, Olga Delia Mateescu, Alexandra Sălceanu şi Cătălin Crişan. „Cabina actorilor” este povestea a patru actori care trebuie să joace o comedie. Problemele apar în momentul în care întâmplările din vieţile personale încep să îi afecteze în timpul spectacolului. Dramatismul de la cabine contrastează cu umorul din timpul scenelor de „teatru în teatru“. Cortina nu se ridică doar pentru o simplă reprezentaţie, ci şi pentru a pătrunde în intimitatea actorului, cel care, înainte de toate, este un om. Spectacolul se va juca pe scena Teatrului Dramatic Fani Tardini, în data de 22 februarie, de la ora 19.00.
Spectacolul durează o oră şi 30 de minute, iar biletele, la preţul de 70 si 50 de lei, se pot procura de la caseria Teatrului Dramatic.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola