Cătălin Bordea si Nelu Cortea dau startul unui show de stand up comedy, la Teatris

Vineri, 24 aprilie, incepand cu ora 21.00, la Teatris, sunt așteptați toți galatenii dornici de distracție pentru momente de comedie la cel mai înalt nivel. Va fi servita o portie dubla de Stand Up Comedy de catre Cătălin Bordea si Nelu Cortea.
Cătălin Bordea este unul dintre veteranii stand-up-ului românesc, care a reușit să pună pe picioare, împreună cu alți colegi de breaslă, un nou curent despre care în România nu se auzise până nu demult. El este printre primii care au gustat stand-up-ul din Romania.
Nelu Cortea este actor cu acte in regula. A absolvit UNATC in 2008, iar in 2010 a terminat si masterul Arta Actorului, sub coordonarea profesorului Gelu Colceag. In 2010, a castigat premiul “Stefan Iordache” pentru Cel Mai Bun Actor Tanar, in cadrul Galei HOP. De-a lungul timpului a jucat in mai multe productii straine printre care „Zero Theorem” (2013), in regia lui Terry Gilliam, „Dead in Tombstone”, 2012, in regia lui Roel Reine, “In the Name of God”, 2011, in regia lui Christian Twente si altele. Nici teatrul nu ii este strain, de-a lungul timpului jucand in mai multe piese printre care “Ivanov”, “Nefericitii”, „Cosmarul lui Mufa”, “Cu Sufletul”, “Zorba”, “Hysteron Proteron”, “O Noapte Furtunoasa” si multe altele.
Incepand de anul trecut face si stand-up comedy. Prețul unui bilet la acest spectacol este de 25 de lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola