Castigatorul primului concurs prinGalati.ro si librariile Humanitas

Primul concurs in colaborare cu librariile Humanitas a luat sfarsit. Asa cum am promis, astazi anuntam castigatorul. Va multumim pentru prezenta si pentru raspunsurile voastre!
Raspunsul corect la intrebarea „Care este adresa Librariei Humanitas din Galati?” este bineinteles Str. Domneasca, nr.45 iar cea care a dat acest raspuns si este castigatoarea acestei saptamani aleasa printr-o tragere la sorti random se numeste Popica Elena Victorita pe care o asteptam la librarie pentru a-si ridica volumul „Cateva sfarsituri de lume” de Adrian Georgescu.
Avem si pentru aceasta saptamana un premiu si anume un exemplar din volumul „Lumea ca ziar. Caragiale: A patra Putere” de Ioana Parvulescu.
Tot ce trebuie sa faci este sa dai like paginii Prin Galati de pe Facebook si sa trimiteti un e-mail la adresa [email protected] in care sa enumerati trei carti publicate de Ioana Parvulescu.
Castigatorul va fi desemnat in urma unei trageri la sorti si contact pe e-mail luni, 27 iunie.
Ioana Pârvulescu
Lumea ca ziar A patra putere: Caragiale
Editura Humanitas
Format: 20X20
Nr. de pagini: 176
ISBN: 978-973-50-2954-8
Pret: 32 lei
Personajele cărţii sunt Presa şi Caragiale. Între cei doi eroi ia naştere o poveste pe care jurnaliştii timpului, mari iubitori de adjective, ar fi numit-o, poate, palpitantă. La sfârşitul unui drum – ilustrat cu zeci de fotografii – prin ziarele apărute între 1873 şi 1911, cât a durat experienţa de gazetar a lui Caragiale, se naşte o teorie nouă, surprinzător de simplă, cu privire la arta lui poetică.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola