Cauta
Adauga
Sign In

Castigatorul celui de-al 4 concurs prinGalati.ro si librariile Humanitas

Concursurile noastre realizate impreuna cu cei de la Humanitas incep sa atraga din ce in ce mai multa lume, astazi vom afla cine e castigatorul celui de-al 4 concurs.
Castigatoarea acestei saptamani este Madalina Mantu care a castigat un exemplar din volumul „Cea mai frumoasa carte din lume” de Eric-Emmanuel Schmitt.
Pentru aceasta saptamana va propunem ca premiu un exemplar din volumul „Grădina uitată” de Kate Morton.
Tot ce trebuie sa faci este sa dai like paginii Prin Galati de pe Facebook si sa trimiti un e-mail la adresa galati@humanitas.ro in care sa raspunzi la intrebarea „Cum se numeste primul roman scris de Kate Morton?”
Castigatorul va fi desemnat in urma unei trageri la sorti si contactat pe e-mail luni, 18 iulie.
Grădina uitată (The Forgotten Garden, 2008) a ajuns pe primul loc în topul bestsellerurilor din Australia şi a fost desemnat de Sunday Times drept cea mai bine vândută carte a anului în Marea Britanie.
Kate Morton
Grădina uitată
Humanitas Fiction, Colecţia Raftul Denisei
Traducere din engleză de Sînziana Dragoş
Format: 13X20
Nr. de pagini: 480
ISBN: 978-973-689-413-8
Pret: 40 lei

În ajunul Primului Război Mondial o fetiţă e găsită la bordul unui vas a cărui destinaţie este Australia. O femeie misterioasă, supranumită Autoarea, ar fi trebuit să o aibă în grijă, dar aceasta a dispărut fără urmă.
În noaptea în care împlineşte douăzeci şi unu de ani, Nell O Connor află un secret care îi va schimba definitiv viaţa. Peste câteva zeci de ani, ea porneşte în căutarea adevăratei sale identităţi, într-o călătorie care are drept punct final un conac ciudat, despre care se crede că ar fi bântuit, Blackhurst, cândva proprietatea familiei aristocrate Mountrachet.
La moartea lui Nell, nepoata ei, Cassandra, intră în posesia unei moşteniri neaşteptate. Conacul Blackhurst şi grădina sa uitată încep să dezvăluie treptat din secretele familiei Mountrachet, dând la iveală legătura dintre cele trei femei, aparţinând unor generaţii diferite, ale căror destine excepţionale se continuă unul pe celălalt.
Kate Morton s-a născut în 1976 în Australia. A studiat arta dramatică la Trinity College din Londra, pentru ca mai târziu să frecventeze Royal Academy of Dramatic Arts din capitala Marii Britanii. Dar nu dramaturgia avea să îi aducă celebritatea, ci scrisul. S-a înscris la University of Queensland. Primul său roman, Casa de la Riverton (The House of Riverton; Humanitas Fiction, 2009), a fost publicat în Australia în 2006 cu titlul The Shifting Fog, iar un an mai târziu, cu noul titlu, în Marea Britanie şi Statele Unite, fiind tradus ulterior în peste treizeci de ţări. A fost desemnat de Sunday Times drept cea mai bine vândută carte a anului 2007 în Marea Britanie şi de New York Times drept cea mai bine vândută carte a anului 2008 în Statele Unite ale Americii. În 2010 vede lumina tiparului cel de-al treilea roman al lui Kate Morton, The Distant Hours.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola