Castiga un abonament la Tuborg Green Fest Peninsula 2011

prinGalati.ro pune la bătaie un abonament pentru toate cele patru zile ale festivalului Tuborg Green Fest Peninsula.
Pentru a te înscrie la concurs tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai like paginii noastre de facebook si sa raspunzi la cele 2 intrebari de pe wall. Concursul incepe astazi si tine pana sambata 20 august. Timp e destul ! Castigatorii vor fi anuntati pe site, pe e-mail pe 21 august.
Tuborg Green Fest Peninsula are loc între 25 şi 28 august 2011 la Târgu Mureş, în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Mureşului. Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro. Preţul unui abonament achiziţionat până pe 24 august este de 199 de lei, iar la faţa locului – 240 de lei. Un bilet de o zi costă 80 de lei, dacă e achiziţionat până pe 24 august, iar la faţa locului el are valoare de 100 de lei. În perioada 15 iunie – 15 iulie fanii Tuborg Green Fest Peninsula pot beneficia de Early Bird Promotion, plătind pentru 4 zile de festival total doar 179 de lei.
Trupele care vor concerta la Tuborg Green Fest Peninsula sunt:
25 august: Guano Apes, K’s Choice, Zdob si Zdub, R.O.A., Stereo Palma
26 august: Kasabian, Markus Schulz, Andy C, Reality Engine, Grimus, Les Elephants Bizarres, The MOOoD, Tündérground
27 august: Nick Warren, Subscribe, Şuie Paparude, Luna Amară
28 august: Within Temptation, Hammerfall, Gentleman, Tiga, Borgore, Toulouse Lautrec
Power metal, reggae, trance, drum and bass, rock, hardcore moldovenesc, indie-britpop, hip-hop şi indie pop-rock la cea de a IX-a ediţie a celui mai mare festival din România, Tuborg Green Fest Peninsula! Între 25 şi 28 august la Târgu Mureş vor concerta reprezentanţi aleşi ai celor mai variate genuri de muzică, de la legendarii Hammerfall la copilul teribil al hip-hop-ului românesc, Guess Who.

Suedezii de la Hammerfall au în spate aproape două decenii de power metal, iar succesul a venit încă de la apariţia primului album, în 1993, cu titlul Glory to the Brave. De atunci, chitaristul Oscar Dronjak, vocalistul Joacim Cans şi trupa lor aduc exploziva energie nordică la fiecare concert. Let the Hammer Fall pe 28 august la Tuborg Green Fest Peninsula!
Gentleman este un foarte bun exemplu că atunci când te pasionează ceva nu te opreşte nimeni şi nimic. Pe Otto Tilmann, născut în Germania, nu l-a putut opri nimeni să devină unul din cei mai apreciaţi artişti de reggae din Europa, el reuşind să fie un demn urmaş al lui Bob Marley. Relaxarea în stil jamaican va domni la Tuborg Green Fest Peninsula în data de 28 august.
La fel cum şi-a obişnuit fanii la ediţiile precedente, atunci când vine vorba de muzica electronică – şi nu numai – Tuborg Green Fest Peninsula aduce cei mai buni DJ-i. Pentru fanii muzicii trance, pe 26 august, va mixa Markus Schulz, numărul 8 în lume, potrivit DJ MAG top 100 DJ’s, iar pentru iubitorii drum and bass-ului va veni un mit, o legendă…Andy C! Producător şi DJ, Andy C are peste 20 de ani de experienţă în a crea ritmuri nebune, pentru petreceri memorabile, iar la Tuborg Green Fest Peninsula o astfel de petrecere va avea loc vineri, 26 august.
Şi pentru că la Tuborg Green Fest Peninsula întotdeauna îşi are loc rock-ul de calitate, din Belgia vor veni, pentru prima dată în România, cei de la K’s Choice. Vocea răguşită şi enigmatică a Sarei Bettens va răsuna la Târgu Mureş în data de 25 august, cu hituri precum Not an Addict sau Believe, melodii care au făcut furori la final de secol trecut.
Peninsularii ştiu bine că pentru ei, an de an, avem o listă de trupe care garantează distracţia, dansul şi buna dispoziţie. Nimic mai simplu. Iar lista aceea nu poate fi completă fără hardcore-ul moldovenesc, astfel că Zdob şi Zdub vor cânta pe 25 august la Tuborg Green Fest Peninsula.
Les Elephants Bizarres şi The MOOoD, două trupe româneşti foarte apreciate atât în cluburile bucureştene cât şi la festivalurile din ţară şi din Europa, cântă pe 26 august la Tuborg Green Fest Peninsula, iar copilul teribil al hip-hop-ului românesc, Guess Who, pe numele său real Laurenţiu Mocanu va concerta, şi el, pe 28 august la noi, în aceeaşi zi cu non-conformiştii de la Luna Amară şi cu trupa Toulouse Lautrec.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola