Castiga o invitatie pentru 2 persoane la Artmania Festival 2011

Festivalul ARTmania din cetatea Sibiului are loc in cea de-a doua saptamana a lunii august, respectiv in intervalul 8-14 august 2011. Organizatorii promit un program cultural bogat si diversificat, adaptat publicului si atmosferei cetatii medievale prin concerte, expozitii si evenimente speciale dedicate artelor frumoase timp de sapte zile in luna august. Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 12 si 13 august.
prinGalati.ro şi ARTmania te invită la concurs. Pentru a te înscrie la concurs tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai like paginii noastre de facebook si sa raspunzi la cele 2 intrebari de pe wall si poti castiga una din cele 2 invitatii pentru 2 persoane la cele 2 zile de concerte. Concursul incepe astazi si tine pana sambata 6 august. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin sms şi e-mail. Mult succes!
Cu peste 25 de ani de activitate, 13 albume de studio, nenumarate turnee mondiale si peste cinci milioane de albume vandute, Helloween, pe buna dreptate, conduce in toate clasamentele topurilor „Metal”. Legenda Germaniei vine la sibiu pentru a-si prezenta noul album „7 sinners” si renumitele sale piese, binecunoscute in Romania: „Ride The sky”, „I Want Out” sau „Future World”. Helloween va urca pe scena vineri pentru un show de o ora si jumatate.

ARTmania Festival 2011 prezinta Helloween, trupa care a trecut prin numeroase schimbari in componenta si a urcat pe culmile succesului incet, dar sigur. Cel mai recent album, „7 sinners”, a aparut in toamna anului trecut. Fiecare piesa de pe album este o compozitie solo, respectiv fiecare membru Helloween a compus muzica si versuri pentru diverse melodii, fara sugestii din partea celorlalti, practica testata pentru albumul „The Dark Ride” din 2000.
„7 sinners” este cel mai dinamic si cel mai dur dintre toate materialele lansate de Helloween pana acum. Turneul de promovare „7 sinners”, album cu vanzari de aur in Cehia si poziţii de top in Japonia si SUA, a inceput in noiembrie 2010 si se va incheia la finalul anului 2011, purtand legendele muzicii rock prin intreaga lume cu oprire la sibiu, la ARTmania Festival.
Legenda rock a Italiei contemporane, Lacuna Coil, un nume omniprezent in media muzicala din Romania, aclamat de publicul festivalului inca de anul trecut, isi dedica ziua de sambata, 13 august, participantilor la ARTmania Festival 2011. Lacuna Coil va canta in aceeasi zi cu Republica si Sonata Arctica.

In 2011, Lacuna Coil va merge in Elvetia la GreenField Festival in iunie unde va intalni Apocalyptica, System of a Down, Disturbed sau Bullet For My Valentine, apoi la Sonisphere in Los Angeles unde va concerta alaturi de Iron Maiden, Dream Theater si Arch Enemy in iulie, urmand ca in august sa aterizeze intr-un loc foarte special: ARTmania Festival.

Sursa: artmaniafestival.ro

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola