Spectacolul „Castelul din Carpaţi”, adaptare dupa Jules Verne, la Teatrul Dramatic

Duminică, 29 martie, incepand cu ora 10.30, la sala Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, copiii sunt invitaţi de păpuşarii gălăţeni ai Teatrului Gulliver la spectacolul „Castelul din Carpaţi”.

O adaptare dupa romanul de anticipație publicat de Jules Verne în 1892, pentru a cunoaste tumultoasa poveste de dragoste a baronul Radu de Gorj si a contelui Francisc de Telek pentru superba soprana Stella. Misteriosul Castel din Carpaţi isi deschide portile fermecate si îi invita pe cei mici intr-o lume stranie, plina de pasiune si conflict. Dragostea dramatică pe care cei doi nobili o poartă aceleiaşi femei, îl duce pe spectator într-o lume stranie, plină de pasiune şi conflict.
Scenografia şi partitura regizorală sunt atât de complexe şi novatoare, încît situează producţia între teatrul de animaţie şi filmul de science-fiction. E o abordare suprarealista a unui text clasic.
Spectacolul îmbină tehnicile teatrului de animaţie cu cele ale filmului science-fiction prin virtuozitatea efectelor vizuale. Piesa este recomandată copiilor cu vârsta peste 5 ani.
Regia spectacolului îi apartine lui Bogdan Drăgulescu, iar din distribuţie fac parte actorii: Vlad Ajder, Eduard Şişu, Marian Sterian, Rodica Panu, Nicole Lungu, Gina Geru. Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru copii.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola