Caravana TIFF ajunge la Galaţi între 31 august şi 1 septembrie

După ce a străbătut 12 oraşe, Caravana TIFF face o oprire la Galați pentru două seri de cinema în aer liber.

violin

Două dintre filmele care au cucerit publicul la Festivalul Internațional de Film Transilvania vor fi proiectate pe 31 august și 1 septembrie, în Parcarea Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi. Intrarea la aceste proiecţii este liberă. Astfel, miercuri, 31 august, începând cu ora 21.00, va fi proiectat filmul „Profesorul de vioară”, în regia lui Sérgio Machado.
„Profesorul de vioară” aduce povestea emoționantă a unui profesor care încearcă să schimbe destinele tinerilor din favela braziliană, învățându-i să cânte la vioară. După ce pierde un post în prestigioasa orchestră simfonică din São Paolo, Laerte, un violonist talentat, se întreţine dând lecţii de muzică adolescenţilor dintr-o şcoală publică din Heliopolis, cea mai mare favelă din Brazilia.
Joi, 1 septembrie, de la aceeaşi oră, va putea fi vizionat filmul „Valul ucigaş”, un disaster movie spectaculos, parțial realizat în România și propus de Norvegia la Oscar. Experimentatul geolog Kristian Eikfjord a acceptat un nou post. Împreună cu familia, pregăteşte mutarea din oraşul Geiranger, dar el şi colegii săi înregistrează mici modificări geologice în subsol. Tot mai îngrijorat, Kristian îşi dă seama că cel mai mare coşmar e gata să devină realitate. Cu doar zece minute la dispoziţie pentru a scăpa cu viaţă, Kristian trebuie să salveze cât mai mulţi oameni împreună cu propria familie.
Caravana Filmelor TIFF este un proiect organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola