Caravana „Rabla pentru Periuta ta” revine la Galati

Duminică, 24 mai, caravana „Rabla pentru Periuța Ta” ajunge, pentru al doilea an consecutiv, în Galați. Începând cu ora 10.00, toți galatenii sunt asteptati  în Zona Casei de Cultură a Sindicatelor cu vechea periuță de dinți, la cortul special amenajat, şi vor primi gratuit în schimbul ei una nouă, alături de un cupon de reducere de 20% pentru pasta de dinți preferată, la alegere din gamele Sensodyne, Aquafresh sau Paradontax.

In plus, cei mici se pot bucura de prezența Căpitanului Aquafresh, care le-a pregătit un concurs special pentru a primi insigne Ajutor de Căpitan și alte surprize. Cupoanele de reducere sunt valabile în rețelele magazinelor Cora și DM și în lanțurile de farmacii Catena, Centrofarm, DONA, HelpNet, SensiBlu, Ropharma (în toate punctele de lucru ale acestora din România), în perioada 16 Mai 2015 – 31 Decembrie 2015. Mai mult, participanții pot aduce și periuțele uzate ale familiei, maxim 3 periuțe, pentru a primi altele noi în schimb.
De asemenea,  la acest eveniment vor participa si specialiști în sănătatea orală care vor oferi sfaturi personalizate celor interesați. Și în acest an, campania Zâmbește România pune la dispoziția românilor o nouă listă de cabinete stomatologice care oferă consultații si alte servicii gratuite.
Cei interesați sunt invitați să intre pe www.zambesteromania.ro, să identifice cabinetul stomatologic cel mai apropiat lor și să se programeze la o consultație gratuită sau un detartraj gratuit. Inițiativa „Rabla pentru Periuța Ta” promovează obiceiurile corecte de igienă orală, ca răspuns la statisticile îngrijorătoare cu privire la sănătatea dinților.
Campania Zâmbește România a fost dezvoltată în 2012 de GSK Consumer Healthcare, și brandurile sale Aquafresh, Sensodyne, Parodontax și Corega, cu ajutorul specialiștilor în igiena orală, pentru a facilita accesul la educație și la prevenție, în vederea îmbunătățirii sănătății orale în rândul populației din România.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola