Caravana BookLand, din nou la Galati

Targul de carte mobil, Caravana BookLand, ajunge din nou la Galati si, intr-un melanj cooltural, readuce cartea la mall. Dupa primul popas din 2012, BookLand revine, de data aceasta la Shopping City Galati, in perioada 10-19 decembrie, expunand, la preturi de producator, peste 7.000 de titluri de la peste 100 edituri. Este penultima oprire a caravanei din acest an, dupa un periplu de 9 luni prin alte 19 orase ale tarii, sub motto-ul „€žCa sa ai cu ce!”€ al trupei Partizan.
„Ne face placere sa fim gazdele mult apreciatei Caravane BookLand, care aduce si in acest an literatura de calitate si cultura in viata locuitorilor orasului de la Dunare. Caravana Bookland este un altfel de eveniment oferit de Shopping City Galati galatenilor de toate varstele ce doresc sa ofere un dar nepretuit celor dragi in prag de sarbatori”€ spune Andrada Fatulescu, Marketing Director Shopping City Galati.
Caracterul inedit al caravanei consta in a aduce cartea acolo unde oamenii sunt deja: centre comerciale, parcuri sau piete. „€œAnul acesta, BookLand a revenit si mai aproape de prietenii sai. Am reorganizat itinerariul caravanei, am stabilit alte locuri de intalnire la indemana tuturor, locuri mai accesibile, mai populare si de ce nu, mai vizitate, si am pregatit momente artistice si culturale care sa satisfaca pretentiile tuturor prietenilor cartii: de la cel mai mic, pana la cel mai mare.”€, declara organizatorii BookLand.
Unicitatea caravanei nu consta doar in amploarea geografica, cat si in punerea la dispozitia editurilor a unui set de servicii integrate, respectiv logistica, mercantizare, vanzare si promovare. Mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si diverse stiri din lumea cartii se gasesc pe facebook.com/targdecarte.
Pentru a pastra legatura cu clientii intalniti in caravana, libraria online book-land.ro ofera peste 30.000 de titluri de carte, muzica, film, jocuri, birotica si cadouri, cu preturi reduse cu pana la 25%, cadouri variate de la o saptamana la alta, precum si transport gratuit pentru prima comanda.
In plus, cu acordul Ministerului Educatiei, BookLand a dezvoltat printr-un parteneriat cu Vodafone, scoala.bibliotecapemobil.ro, o biblioteca digitala adresata copiilor din 300 licee din intreaga tara. Peste 300.000 de elevi pot astfel descarca gratuit, pe telefonul mobil, tableta sau e-reader, indiferent de retea, carti aflate in programa scolara, dar si din alte categorii.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola