Cauta
Adauga
Sign In

„Capra cu trei iezi”, in weekend la Teatrul Dramatic

Cunoscuta poveste a lui Ion Creangã, „Capra cu trei iezi” va fi pusă în scenă, de catre papusarii de la Gulliver, duminică, 22 noiembrie, de la ora 10.30, la Teatrul Dramatic Fani Tardini.

capra-cu-trei-iezi-gulliver

Este o poveste cu morala, din care prichindeii vor invata o lectie de viata importanta: niciodata sa nu deschida usa strainilor cand sunt singuri acasa. Experieta prin care trec cei trei fratiori vizitati de lup ii vor ajuta sa inteleaga mai usor de ce este important sa nu deschisa usa strainilor si care sunt pericolele care il pasc. În ciuda faptului că povestea caprei este foarte cunoscută, acest spectacol încântă şi-i antreneazã pe copii ori de câte ori îl văd. Adaptată de Eugenia Dumitriu, în viziunea regizorală a Mariei Mierluţ, piesa evidenţiază iezii.
Aceştia sunt păpuşi, în timp ce capra, lupul şi ursul sunt actori care poartă măşti supra-dimensionate, cu detalii materiale în culori fluorescente. Costumele sunt inspirate din portul naţional, cu amănunte care le conferă unicitate. Mâţa, Iepurele şi Barza sunt păpuşi cu apariţii episodice, care punctează cu mici comentarii hazlii jocul celorlalţi. Ursul – fierar şi micul său ajutor, Ursică, dau culoare partiturii, încântându-i pe copii. Din distribuţie fac parte actorii: Elena Marin, Rodica Panu, Nicole Lungu, Eduard Şişu, Mircea Vâjâianu şi Aurelian Iorga.
Preţul biletelor este de 8 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Sign In Evenimente prin Galati

Pentru autentificare sau înregistrare mai rapidă, utilizați contul dvs. social.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola