Campionatul National de Gratar Golden Brau, 30 iunie – 1 iulie

In weekendul 30 iunie – 1 iulie, Golden Brau organizeaza la Galati a sasea etapa a „Campionatului National de Gratar”. Pasionatii de gratar pot forma echipe de minim 2 si maxim 4 persoane si se pot inscrie la competitie sambată, 30 iunie, incepand cu ora 10:00. Vom reveni cu privire la locatia acestui eveniment.
Castigatorii selectiei de sambata vor trebui sa isi demonstreze inca o data maiestria in pregatirea preparatelor la gratar in marea finala a „Campionatului National de Gratar Golden Brau”, ce va avea loc in 21 – 22 iulie.
„Campionatul National de Gratar Golden Brau” a inceput pe 19 mai la Bucuresti si se desfasoara si in orasele: Iasi, Ploiesti, Arad, Craiova, Galati si Cluj. Marea Finala va avea loc la Bucuresti in weekendul 21 – 22 iulie 2012, iar echipa castigatoare va primi marele premiu de 5.000 euro.
Campania „Campionatul National de Gratar Golden Brau” este promovata pe diverse canale media online și offline, cu un accent puternic pe social media. Consumatorii Golden Brau pot viziona spotul pe posturile de televiziune și pot afla informatii de ultima ora despre competitie pe website-ul www.goldenbrau.ro și pe pagina oficială de Facebook a marcii: facebook.com/GoldenBrau.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola