Cauta
Adauga
Sign In

Campanie pentru varstnicii nevoiasi – Colectia de donatii toamna-iarna 2013

Afise-colorMulţi dintre noi nu ştiu cum e să fii singur, înconjurat de dezolanţă şi nevoi, aşa cum sunt vârstnicii din centrele şi spitalele gălăţene. Două doamne ştiu acest lucru, Anca-Elena Bria (profesor de limba română) şi Rodica Argenti (administratorul căminului H studenţesc) şi au demarat o acţiune amplă de ajutorare a acestor persoane nevoiaşe, sub denumirea de „Colecţia de donaţii toamnă-iarnă 2013”.
Întreaga campanie este realizată cu sprijinul Universităţii „Dunărea de Jos” şi a Direcţiei Cămine-Cantine şi îşi propune să strângă donaţii pentru Căminul pentru persoane vârstnice „Sfântul Spiridon” Galaţi, Spitalul de psihiatrie „Elisabeta Doamna”, Unitatea Medico-Socială din Găneşti, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială pentru Persoanele Vârstnice din Giurcani, judeţul Vaslui.
„Am fost întrebaţi de mai multe ori de ce am ales acest nume pentru o campanie de donaţii. Explicaţia e simplă: în primul rând, lista de obiecte de care au nevoie cele patru instituţii pe care vrem să le ajutăm este o adevărată „colecţie”, după cum vă veţi convinge şi singuri. În al doilea rând, acest eveniment se desfăşoară în perioada 28 octombrie – 5 decembrie, în felul următor: între 28 octombrie şi 23 noiembrie se strâng donaţiile, între 24 – 30 noiembrie se pregătesc pachetele şi între 1-5 decembrie se livrează pachetele. Deci campania începe toamna şi se termină iarna!”, ne-a explicat Anca-Elena Bria, unul dintre organizatori.
Pentru a fi siguri că donaţiile vor consta în cele necesare, organizatorii au procurat de la reprezentanţii instituţiilor liste cu lucrurile de care au nevoie: pijamale, halate molton şi subţiri, saboţi din spumă, căciuli, şosete, lenjerie intimă, tricouri, geci, încălţăminte, echipament de protecţie infirmieri, femei de serviciu, personal de bucătărie, asistente medicale şi medici, echipamente (maşină de spălat rufe şi de spălat vase, uscător de rufe, presă de călcat, plită electrică, sistem de supraveghere video, generator electric, frigider, sistem audio, cuptor electric profesional, malaxor, aparat foto) mobilier (paturi de o persoană, paturi reglabile, scaune cu spătar, mese pătrate, saltele, vestiare metalice, dulapuri pentru fişele pacienţilor, masă din inox cu rotile pentru transportul mâncării), cele necesare pentru pat, produse de igienă, veselă, sau alimente cu termenul de valabilitate măcar până anul viitor.
Mai multe detalii pentru cei care vor să doneze, pot obţine la numerele de telefon 0744648103 (Anca-Elena Bria), 0747867792 (Rodica Argenti).

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola