Campania „Octombrie – Luna Asigurărilor de Locuinţe” a ajuns la Galaţi

Luna octombrie este asociata, la nivel mondial, cu lupta impotriva catastrofelor naturale, inca din decembrie 1989, cand Adunarea Generala a Natiunilor Unite desemna, oficial, data de 13 octombrie drept Ziua Internationala pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale.

stampila_campaniei_800

Campania „Octombrie – Luna Asigurărilor de Locuinţe” ajunge la Galaţi, fiind organizata, in parteneriat, de ASF – Autoritatea de Supraveghere Financiara, Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania – UNSAR, Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor – PAID, Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania – UNSICAR si Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor – APPA.
Astfel, din 15 octombrie, broşura informativă „Asigură-ţi locuinţa!” va fi distribuită în marile intersecţii ale oraşului, iar gălăţenii vor afla astfel care sunt principalele modificări ale legii privind asigurarea obligatorie a locuinţei, precum şi informaţiile de bază despre poliţa PAD şi asigurarea facultativă. Campania vizează creşterea gradului de conştientizare a românilor cu privire la pericolele la care este expusă locuinţa lor, precum şi informarea acestora despre formele de protecţie financiară pe care le oferă încheierea unei asigurări obligatorii sau facultative.
Astfel, în cadrul campaniei, 500.000 de broşuri informative dedicate vor fi distribuite în toată ţara. Distribuţia materialelor este dublată de o amplă campanie de comunicare în mediul online şi pe reţelele de socializare.
Această campanie se desfăşoară în contextul în care datele statistice arată cum, an de an, zeci de mii de locuinţe din România sunt afectate de riscuri catastrofale precum inundaţiile, alunecările de teren şi uneori chiar cutremurele. Lor li se adaugă incendiile, furturile şi alte riscuri la care locuinţele sunt expuse în fiecare clipă.
Asociaţia pentru Promovarea Asigurărilor are ca scop principal promovarea conceptului de asigurare şi creşterea gradului de educare în domeniul asigurărilor în rândul populaţiei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola