Cauta
Adauga
Sign In

Bubble Fun, un mijloc de distractie unic in Galati

Bubble Fun, un mijloc de distractie unic in Galati

Bubble1Mulţi dintre noi s-au gândit în serile libere cum să le petreacă într-un stil cât mai amuzant şi mai distractiv şi o bună parte dintre aceştia au ajuns la concluzia că oraşul nostru are foarte puţine opţiuni de petrecere a timpului liber, în special pentru tineri. La această concluzie a ajuns şi un tânăr student care a descoperit cel mai noi mijloc de a te distra şi l-a adus în Galaţi. Cristian Bute le oferă gălăţenilor Bubble Fun, o activitate unică în România. Bubble Fun înseamnă ataşarea fiecăruia dintre participanţi câte o bilă mare gonflabilă cu diametrul de 1,5m,  cu ajutorul unor hamuri şi, odată făcut acest lucru, pericolul de accidentare este indexistent şi buna dispoziţie este garantată. Proiectul a început în urmă cu trei luni şi de atunci aproximativ 400 de gălăţeni s-au bucurat de Bubble Fun. Cu toate că e încă la început, Cristian Bute spune că se putea şi mai bine, pentru că se aştepta ca oamenii să fie mult mai deschişi către noutate. Tot el a fost şi cel care s-a ocupat de întreaga promovare a activităţii.
„Totul a pornit de la un filmuleţ de pe Youtube, cu bubble football. Am văzul filmul, m-am amuzat teribil şi am considerat că e o idee foarte bună de pus în aplicare. Eu tot mă gândeam la o idee de afaceri şi cum să pot aduce ceva nou în Galaţi, unde sunt puţine posibilităţi de distracţie. Astfel, de la bubble football, am realizat Bubble Fun. Am început să mă interesez, am descperit şi de unde pot procura aceste mingi, iar investiţia a fost destul de mare. Procurarea a fost foarte grea, de la un furnizor din afara ţării şi nu ştiam dacă o să ajungă până la urmă în ţară, dacă o să treacă de Vamă”, ne-a explicat Cristian Bute, cel care a adus Bubble Fun în Galaţi. Astfel, odată ce mingile au ajuns la tânărul antreprenor, tânărul a început să dezvolte multe joculeţe care mai de care mai distractive, precum clasicul „Ţară, ţară, vrem ostaşi!”, tunelul, fotbal, sau alte jocuri mai sofisticate, precum tumba racing.
Distracţia în echipă e garantată
Bubble6„Încurajez clienţii mei ca, atunci când vin la Bubble Fun, să se gândească doar la ei şi cum să facă să se simtă cât mai bine. Ba chiar îi încurajez să inventeze ei noi joculeţe şi să fie cât mai creativi. (…) Mă ocup personal de ei, încerc să le creez o atmosferă cât mai plăcută. Îmi place să aud ţipete, râsete în sală. Numărul minim de persoane este de 8 şi cel maxim de 12, pentru a putea fi formate două grupe egale, pentru că e un sport de echipă. Dacă nu ar mai mulţi prieteni, nici distracţia nu ar mai fi la fel. Cu sala e mai dificil, pentru că trebuie închiriată şi la noi în oraş nu e o sală pentru aşa ceva. La privat e mai scump şi nu aş putea găsi un preţ avantajos nici pentru mine, nici pentru clienţii mei”, a adăugat Cristian.
Bineînţeles, tânărul antreprenor îşi doreşte să extindă proiectul şi la nivel naţional, iar în prezent se află în tratative cu o pensiune din Moeciu. De asemenea, Cristian vrea să dea mai departe afacerea în regim de franciză mai multor antreprenori din ţară – el vine cu know-how-ul, cu mingile şi cu un preţ cât mai bun.
Cei care vor să îşi petreacă timpul liber într-un mod cât mai inedit şi distractiv, îl pot suna pe Cristian la numărul 0751349930. Preţul pentru fiecare persoană este de 20 de lei/oră, în care sunt incluse spaţiul, serviciul foto şi video şi îndrumările. De asemenea, şi pe pagina de Facebook Bubble Fun Galaţi pot fi văzute zeci de fotografii cu cei care s-au distrat şi nu le-a părut rău.

Comentarii - 1

turbo

turbo

te poti distra de minune cu acele baloane

ianuarie 13, 2014 3:47 pm Raspunde

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola