post-title BRomania în premieră la Casa de Cultură a Sindicatelor pe 2 martie

BRomania în premieră la Casa de Cultură a Sindicatelor pe 2 martie

BRomania în premieră la Casa de Cultură a Sindicatelor pe 2 martie

Matei Dima, protagonistul şi fondatorul proiectului BRomania aduce în premieră showul său live de comedie pe o scenă din Galati, pe 2 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor!

Bromania 17 Aprilie

Showul de la Galati face parte dintr-un turneu BRomania care mai include urmatoarele spectacole:
– 1 martie Constanta, Casa de Cultură a Sindicatelor
– 5 martie Bacau, Teatrul de Vară Radu Beligan
– 7 martie Suceava, Casa de Cultură
– 8 martie Iaşi, Casa de Cultură a Studenţilor
urmand ca inchiderea acestui turneu sa aiba loc cu un spectacol de gala la Sala Palatului din Bucuresti pe 17 aprilie.
Artistul a făcut următorul anunţ pe pagina sa de Facebook: “Dragi pufoșenii, În aprilie se face un an de când m-am întors acasă. Se face şi un an de când am urcat pentru prima oară pe scenă la Sibiu să fac show-ul meu de comedie live #CuDeToate. În acest an am învățat enorm şi mă simt pregătit să mă întorc în Los Angeles. Însă nu înainte de a incheia acest prim turneu naţional cu un show în Bucuresti. Este un show cu totul special pentru mine şi până în aprilie o să şi aflaţi de ce. Alături de mine pe scenă vor fi Carla’s Dreams , de la care am învăţat o groază la începuturile Bromaniei şi Antonia , care a fost una dintre primele mele invitate speciale pe Bromania. Show-ul o să aibă loc pe 17 Aprilie la Sala Palatului”.
Biletele pentru spectacolul din 2 martie se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi online pe: startickets.ro şi bilete.ro
Toate spectacolele includ LIMBAJ EXPLICIT
Actor, regizor şi producător educat şi stabilit în Statele Unite, Mati Dima a câştigat în 2013 un premiu la categoria Innovation of the Year în cadrul YouTube Music Awards, a regizat videoclipuri pentru vedete precum Loredana, Inna, Carla’s Dreams şi Lucia, iar dincolo de ocean este, printre altele, regizor şi producător pentru seria de schechuri online de mare succes King Bachelor’s Pad.
Anul trecut a pus bazele proiectului BRomania, un show live inedit, a cărui popularitate creşte de la o zi la alta.

Altii au citit si...