Brick & Lace @ Divino, sambata 17 noiembrie

Brick & Lace este o trupa jamaicana de reggae, alcatuita in prezent din surorile Nyanda si Nailah Thorbourne. Impreuna cu ele a mai cantat si Tasha Thorbourne, sora celor doua, care, desi a parasit trupa, a continuat sa le scrie cantece. Trupa celor doua surori este cunoscuta pentru hit-urile pe care le-au avut, cum ar fi: Love is wicked, Club it up sau Shackles.
„Love Is Wicked” a fost timp de 48 de saptamani in 6 topuri diferite, inculzand „Swedish Singles Top 60” si „French Singles Top 100”. Aceasta a atins pozitia maxima numarul 6 în „Finland Singles Top 20” pentru o singura saptamana. Pozitia maxima a single-lui in „France Singles Top 100” a fost pozitia numarul 9.

Club it up suna ceva mai elaborat, ceva mai alert, dar isi rateaza scopul la refren din cauza liniei melodice. Totul suna mult prea previzibil: creste si nu are nici un fel de rupere de ritm ci pur si simplu merge liniar.

Shackles este in mod sigur creatia care iese in evidenta din cele cantate de Brick & Lace: este ritmata, are o linie melodica ce reuseste sa te prinda repede si per total suna destul de bine, cu toate ca era loc si de mult mai bine.

Sper ca v-am facut interesati de aceasta trupa si ca va veti alatura celor de la Divino la o superpetrecere, sambata 17 noiembrie.

Picture of prinGalati

prinGalati

Comentarii - 1

smecher

smecher

eu le cunosc pe fete le stiu din 2007 cu piesa love is wicked sunt placut surprins fiindca aceasta piesa le-a consacrat sunt uimit ca aceste artiste cunoscute vin in romania si nu oriunde la galati e incredibil va fi incendiar lumea va dori sa le vada sunt frumoase talentate au cele trebuie sincer chiar nu ma asteptam sa vina la galati adica stiam ca bucuresti timisoara brasov iasi sunt orasele care au gazduit artisti straini sau internationali dar niciodata nu au fost artisti din acestia cunoscuti la galati

noiembrie 8, 2012 8:58 pm Raspunde

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola