Blog Gathering Galați, ediția a-V-a, 8 Iunie 2014, ora 14.00, Restaurant Flow

Bloggerii sună adunarea la cea de-a cincea ediție Blog Gathering Galați care va avea loc pe 8 iunie 2014 începând cu orele 14:00 în sala restaurantului Flow din Galați. Participarea la BGG 5 pentru oamenii de online este complet gratuită și nu implică nici un fel de obligație în afară de înregistrarea la eveniment folosind un cont de Google+ aici.

BGG 5 va începe cu o parte de prezentări publice ale unor invitați de seamă din mediul online românesc, care au acceptat să vină în Galați pentru a ajuta comunitatea online locală. Este vorba despre Vali Petcu, blogger la zoso.ro, unul dintre cele mai citite și apreciate bloguri din România, Andrei Cismaru, Social Media Manager la Bitdefender Antivirus și blogger laandreicismaru.ro și Andrei Basoc, Digital Storyteller la Golin Harris București, una dintre cele mai prestigioase agenții de PR.
În cadrul prezentărilor publice invitații vor împărtăși din experiența lor online cu scopul de a întări cunoștințele și bunele practici din mediul online românesc, fiind în același timp dispuși să răspundă la majoritatea întrebărilor care vor veni din partea participanților.
Scopul întâlnirilor BGG este să îmbunătățească relațiile între oamenii de online din zona Galați-Brăila, precum și calitatea activității acestora, influenței și a frecvenței de publicare de articole noi pe blogurile locale. La Blog Gathering Galați 5 sunt așteptați în primul rând bloggeri din toate colțurile țării, dar și oameni care vor să afle mai multe despre blogging și, de ce nu, să-și facă un blog. Evenimentul este compus din partea de prezentări publice în cadru organizat și din partea de networking care va avea loc imediat după finalizarea prezentărilor, unde participanții vor avea ocazia să poarte discuții libere, să lege prietenii sau să încheie parteneriate.
Printre sponsorii și partenerii care și-au arătat deschiderea către susținerea BGG 5 se numără restaurantul Flowrevista ExploreaBeauty cliniqueRock FMTshirt Factory și Union Jack. Blog Gathering Galați a luat naștere în primăvara anului 2013 sub forma unui blogmeet format exclusiv din câțiva bloggeri gălățeni. Ulterior, evenimentul a strâns de la ediție la ediție din ce în ce mai mulți participanți și a atras atenția pe plan local. BGG 5 se anunță a fi unul dintre cele mai mari și importante evenimente de acest gen din toată istoria orașului Galați

Picture of prinGalati

prinGalati

Comentarii - 1

Alex

Alex

tshirtFactory este acelasi magazin ca si acesta tricouri personalizate ?

octombrie 23, 2021 1:15 am Raspunde

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola