BenQ G1


Compania BenQ vine şi în România cu noul model G1, o cameră foto digitală cu display pivotant şi obiectiv luminos F1.8. Noua cameră de la BenQ are un obiectiv format din şapte tipuri de lentile, printre care şi una ce îmbunătăţeşte considerabil focalizarea imaginilor . Ca să poată face fotografii reuşite chiar şi în mediile mai întunecoase, această cameră foto dispune de un obiectiv ce conţine elemente din sticlă ultra-pură. Distanţa focală  de 17 mm face ca imaginea să fie mult mai clară, iar zoom-ul optic de 4,6x împreună cu stabilizatorul de imagine contribuie în mod eficient pentru o focalizare excelentă.

Dacă stai mult până să faci o poză, analizând şi gândindu-te care ar fi cel mai bun unghi, cea mai bună poziţionare, noua cameră foto BenQ G1 îţi este recomandată deoarece are un display rotativ pe două direcţii, cu o rezoluţie foarte bună de 920.000 de pixeli, deci imaginile pot fi analizate foarte bine înainte să apeşi butonul pentru fotografiere. Totodată, camera este concepută ca sa fie cât mai silenţioasă.

În caz că îţi place să şi filmezi scurte momente BenQ G1 poate înregistra filmuleţe video Full HD, datorită unui procesor de semnal de tip dual core. Foarte interesantă e şi opţiunea ”Handheld Night Shot”, care te ajută să încadrezi perfect o fotografie, realizată în mediul nocturn, fără a avea nevoie de trepied. Funcţia ”Background Defocus” ajută camera să se comporte ca una profesională, realizând poze în care doar subiectul e focalizat. La fel, datorită modului ”Continous Burst” nu simţi lipsa unui aparat profesional, întrucât şi BenQ G1 poate fotografia şase cadre pe secundă. Cine vrea să dea cadrelor o frumuseţe aparte, să intervină puţin în imagine, o poate face cu ajutorul opţiunii ”MagiQ filter”, ce adaugă intensitate culorilor.

BenQ G1 este ideală pentru oricine iubeşte să facă fotografii, însă nu are bani pentru o cameră foto profesională. Preţul acestui aparat pleacă de la 1300 lei şi suma poate reprezenta o investiţie inspirată.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola