Baroque en noir, o expozitie care spune o poveste

Gălăţenii sunt invitaţi să ia parte la prezentarea unei poveşti speciale. Povestea va fi spusă în cadrul vernisajului expoziţiei de fotografie „Baroque en noir”, care va avea loc miercuri, începând cu ora 18.00, la Muzeul de Artă Vizuală.
Echipa care a depus talent, suflet, timp şi sârguinţă în realizarea acestui proiect, şi-a propus ca expoziţia să nu fie una obişnuită – „Baroque en noir” a fost gândită ca o poveste în care elementele principale sunt puterea, intriga, magia, trădarea, care împreună alcătuiesc un tablou ce depăşeşte limitele fotografiei fashion. Echipa menţionată e formată din artistul fotograf Simona Andrei, designerii vestimentari Monica Goldbach şi Roxana Stoian, make-up artistul Roxana Dobre.
„„Baroque en noir” este un proiect început în toamna anului 2013, fotografiindu-se în patru şedinţe, în spaţii precum pădurea Gârboavele, Centrul Nică Petre Brăila, clădiri părăsite, malul sudic al Dunării. Ne-am dorit ca fotografiile cuprinse în „Baroque en noir” să fie străbătute şi legate de un fir epic. Fiecare personaj s-a născut în strânsă legătură cu felul de a fi al celor care i-au dat viaţă. Textele care însoţesc imaginile sunt voit ermetice, informează, sugerează, dar lasă fiecăruia libertatea de a imagina mai departe. Cu ajutorul scriitorilor Petrişor Militaru şi A.G.Secară, aceste texte pilot iniţiază invitaţii, astfel ca, în momentul vernisajului, personajele din fotografii să poată fi recunoscute”, a spus fotograful Simona Andrei.
Expoziţia va avea loc la noul sediu al Muzeului de artă, situat pe strada Tecuci, la parterul blocului V3, vizavi de Magazinul Muzica din Piaţa Centrală.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola