post-title Balkan Party – Live Concert Dubioza Kolecktiv in cadrul B’estfest Summer Camp pre-party

Balkan Party – Live Concert Dubioza Kolecktiv in cadrul B’estfest Summer Camp pre-party

Balkan Party – Live Concert Dubioza Kolecktiv in cadrul B’estfest Summer Camp pre-party

2284

Pe data de 27 martie 2013, The Silver Church Club organizeaza la Bucuresti concertul unei trupe care a reusit sa cucereasca intreaga Europa sub denumirea de “senzatia Bosniei”: Dubioza Kolecktiv! Acest show reprezinta totodata al doilea pre-party B’estfest Summer Camp 2013, dintr-o lunga serie de evenimente care-si propun sa pregateasca publicul roman pentru festivalul din acest an ce va avea loc in weekend-ul 5-7 iulie, in cadrul B’estfest Park din Tunari.
In deschiderea evenimentului “Balkan Party” vor canta cei de la Madame Hooligan, iar warm-up-ul din deschiderea evenimentului va fi asigurat de Colentina Sound System (DJ Undoo & Zodiak).
Bilete se pot achizitiona online, pewww.iabilet.ro siwww.metalhead.ro/bilete, sau in seara concertului, la intrarea in club, la pretul unic de 40 de lei.
Concertul trupei Dubioza Kolecktiv este al doilea pre-party B’estfest Summer Camp organizat in acest an, festivalul fiind programat sa aiba loc in perioada 5-7 iulie. Abonamentele pentru cea de-a saptea editie B’estfest sunt disponibile online, pewww.myticket.ro, la pretul de 150 de lei in cadrul promotiei early bird.

Altii au citit si...