„Avarul” de Moliere, la Teatrul Muzical pe 25 mai

Gălăţenii iubitori de teatru sunt asteptati pe 25 mai, începând cu ora 19.00, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, pentru a urmari un spectacol de exceptie in care joaca actori renumiti de la Bucuresti. Este vorba despre „Avarul” de Moliere, una dintre marile comedii ale tuturor timpurilor.

„Avarul” de Moliere, este tentaţia perfectă pentru spectatorii dornici de capodopere, de comedii adevărate. Piesa dezvaluie moravurile si vicisitudinile unei familii burgheze, in centrul careia se situeaza Harpagon, un personaj complex, stapanit de o zgarcenie fara egal si de un egoism greu de imaginat. Intr-un decor special, jocul actoricesc, costumele de epoca, crinolinele doamnelor, coafurile si perucile vor incerca sa transforme realitatea intr-o calatorie in timp, pentru a poposi timp de aproximativ 90 de minute in cea de-a doua jumatate a secolului al XVII-lea. Regia spectacolului este semnată de Daniel Niţoi, iar din distribuţie fac parte, alături de acesta, actori renumiti ai scenei teatrale romanesti, precum: Tudorel Filimon, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Oana-Gabriela Draghici, Vasile Filipescu, Mariangela Coldea, Jean Lemne, Tomi Cristin, Florin Kevorkian, Anne-Marie Zaharia si Oana Dutu .
Biletele pentru spectacolul „Avarul” au, in functie de loc, preturi cuprinse intre 50 si 70 de lei si sunt puse in vanzare la Teatrul Muzical „Nae Leonard”.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola