Au început înscrierile la Concursul de ciclism Gârboavele XC2015

Clubul de Ciclism Galați vă invită la a V-a ediția a concursului Gârboavele XC care va avea loc sâmbătă, 4 aprilie 2015, în Pădurea Gârboavele, gazda fiind, ca în fiecare an, renumitul Complex Stejarul.

ciclism garboavele xc2015

Traseul, în lungime de aproximativ 35 km, va fi unul de viteză, ce va străbate zone împădurite și porțiuni de câmpie. Pentru cei ce doresc să concureze la tura lungă, traseul se va lungi cu aproximativ 10.
Numărul participanților va fi de maxim 200, iar înscrierile se pot face până la data de 21 martie 2015. Înscrierea se face doar online pe site-ul www.ciclismgalati.ro.
Pachetul de înscriere va conține: număr de concurs, cip cronometrare de unică folosinţă, diplomă de participare, cupon „papa bun”. Ridicarea pachetului de înscriere se va face în ziua concursului între orele 8:00 – 10:00 pe baza actului de identitate.
La finalul cursei concurenţii vor primi o medalie de Finisher. Vor fi premiați primii 3 participanți care au trecut linia de FINISH la fiecare categorie de vârsta / secțiune.La terminarea cursei, fiecare participant are asigurat ceva „papa bun”, un pahar de suc sau bere care va curge din belșug.
Premiile și produsele de la tombola vor fi diferite în funcție de amabilitatea sponsorilor.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola