Arrinera Hussarya – un bolid polonez de 650 CP

Firma Arrinera  Automotive a făcut publice, recent, detaliile despre primul supercar de producție polonez – Arrinera Hussarya. Cu un design ce aduce aminte de mașinile de la Lamborghini, Hussarya are performanțe uluitoare: motorul de 650 CP oferă bolidului o viteză maximă 340 km/h.
Primele critici apărute
După ce imaginile cu noul bolid polonez au fost făcut publice, mulți au început să strâmbe din nas, acuzând faptul că Arrinera s-a inspirat cam mult din modelele celor de la Lamborghini. Ce-i drept, fantele din partea din față a mașinii seamănă leit cu cele de la Lamborghini Aventador. De asemnea, designul portierelor aduce cu Gallardo.

Caracteristici tehnice
Polonezii nu au făcut deloc rabat de la calitate și performanță atunci când și-au construit supercarul. Având un motor V8 de 6,2 litri, ce dezvoltă nu mai puțin de 650 cai, Hussarya atinge suta de kilometri în 3,2 secunde, viteza maximă fiind de 320 km/h.
De menționat că polonezii lucrează la acest model de câțiva ani buni, primele informații fiind oferite în urmă cu un an de zile, atunci fiind prezentat modelul Venocara, din care avea să deriveze Hussarya.
În ceea ce privește interiorul mașinii, polonezii nu au făcut publice imaginile, precizând că încă lucrează la acest aspect.
Când va ieși pe piață și cât va costa
Este de așteptat ca Hussarya să ajungă pe piață în cursul anului 2013. Va fi însă o bătaie mare pe primele modele, pentru că polonezii și-au propus să fabrice doar 33 de mașini, în primul set. De asemenea, se pare că prețul se va situa în jurul sumei de 130.000 euro. Totodată, până la prezentarea oficială în cadrul unui showroom, nu este exclus să apară noi modificări, atât la design cât și la partea tehnică.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola