Antreprenoriada 2012 – Ar mai fi existat cel mai mare motor de cautare fara un investitor?

Antreprenoriada – Conferinta si training pentru lansare si dezvoltare in afaceri
Afla acest raspuns, dar si altele in domeniul antreprenoriatului si managementului participand la „ANTREPRENORIADA – Conferinta Nationala pentru lansare si dezvoltare in afaceri”, ce va avea loc in Galați pe data de 3 mai, incepand cu orele 17.30, la Hotel Galati.
Conferinta se adreseaza persoanelor care au statut de angajat, cu functii de conducere sau nu, dar care intentioneaza sa isi transforme ideile de afaceri in proiecte antreprenoriale proprii. Daca nu va ganditi insa sa va lansati acum in afaceri, puteti participa la conferinta fie si doar pentru a obtine cunostinte si conexiuni suplimentare in managementul afacerii.
Ulterior conferintei, veti avea oportunitatea de a opta pentru unul dintre cele doua module de training: Lansare in Afaceri/ Antreprenoriat sau Management. La finalul modulului de training Lansare in Afaceri/ Antreprenoriat puteti intra in competitia celor mai promitatoare 7 noi business-uri si sa beneficiati apoi de bonus pentru lansarea afacerii voastre.
Atat participarea la conferinta din data de 3 mai cat si participarea la modulele de training (iunie) sunt finantate in totalitate de catre EDUROM, in parteneriat cu Uniunea Europeana.
Daca sunteti interesati de subiect si disponibili pe 3 mai accesati pagina de internet. Veti putea completa acolo formularul de aplicare. Pentru mai multe informatii despre conferinta puteti lua legatura cu Roxana Birsan.
Puteti vizualiza aici spotul video al proiectului:

Te asteptam la conferinta!

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola