Vineri, 1 iulie 2011, Andrey Pushkarev va mixa la Club Divino. Bilete: fete – 10 lei, baieti – 20 lei. Informatii si rezervari la 0731 80 80 70.
Nascut pe 2 Martie 1981 in orasul Izhevsk (Russia Centrala) Andrey Pushkarev isi incepe cariera muzicala la varsta de 14 ani ca DJ la radioul scolii. Pe vremea aceea, Izhevsk era unul dintre cele mai active orase in proaspata miscare electronica, in care Andrey s-a implicat imediat reusind in 1996, la numai 15 ani, sa tina prima petrecere intr-un club. „Since than music and life are never apart.”
In 2000 se muta la Moscova unde incearca si reuseste sa-si faca propriul drum in cultura clubbing devenind unul dintre putinii distribuitori de discuri din Rusia ca reprezentant al unei compani germane. Astfel mare parte din placile ajunse in Moscova trec prin mainile lui ocazie cu care continua sa-si mareasca colectia de discuri rare.
In 2006 devine unul dintre rezidentii DeepMix Moscow Radio, figurand pana acum, in arhiva lor cu peste 50 de mixuri. In acelasi timp detine si rezidenta in faimosul Mix Club precum si Propaganda, Shanti . Andrey Pushkarev are acum in colectia sa peste 5000 de discuri
Andrey Pushkarev in Club Divino, vineri, 1 iulie
Altii au citit si...
Conferinta „Ihtiodiversitatea si strategii, programe, reglementari de regenerare si conservare a populatiilor piscicole”
Miercuri, 22 mai 2013, ora 11.00, în Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, va avea loc Conferinţa „Ihtiodiversitatea şi strategii, programe, reglementări de regenerare şi conservare a populaţiilor piscicole”, manifestare organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Biodiversităţii, marcată în fiecare an pe 22 mai. Scopul activităţii este de a aduce în atenţia publicului problematica legata de statutul de periclitate a ihtiofaunei, necesitatea conservarii ei si a habitatelor acvatice, semnificatia si impactul reglementarilor de pescuit pentru conservarea ihtiodiversităţii. La conferinţă vor fi dezbătute mai multe teme specifice ihtiologiei, precum: presiunea antropică asupra ihtiofaunei şi factori de impact; statutul actual de conservare a inhtiofaunei: specii dispărute, puternic periclitate sau vulnerabile din bazinul hidrografic al cursului inferior al Dunării; specii endemice cu areal restrâns de răspândire; regresul numeric al populaţiilor unor specii de peşti cu importanţă comercială; strategii, proiecte, programe la nivel universitar, de cercetare a ecosistemelor acvatice sau elaborarea/perfecţionarea tehnologiilor de acvacultură a speciilor de peşti cu diferite grade de periclitate; programe pentru recoltarea reproducătorilor de sturioni prin autorizații speciale de captură, obținerea de puiet al acestor specii în stații de reproducere artificială și eliberarea puietului și reproducătorilor în Dunăre şi norme legale privind construcția uneltelor […]
British Documentary la Galati: 7 filme in 7 saptamani
Joi, 24 mai, ora 18.30 la Muzeul de Arta Vizuala are loc proiectia filmului documentar REQUIEM FOR DETROIT de Julien Temple. Documentar care face parte din cadrul proiectului „British Documentary”, care in Galati este realizat prin colaborarea Muzeului de Arta Vizuala cu British Council. Proiectul urmareste familiarizarea publicului roman cu cele mai bune documentare britanice contemporane, premiate la Festivalul Grierson din Marea Britanie si nu numai. Astfel pana pe 5 iulie la Muzeul de Arta Vizuala galatenii vor putea urmari de la artisti celebri ai secolului nostru – David Hockney si Banksy, la cresterea sau decaderea unor metropole aflate la poluri opuse –Lagos si Detroit, de la calatorii initiatice din Birmania in Marea Britanie sau din favelele braziliene pana la marile scene ale baletului clasic, prin incursiuni in istoria recenta – regimul Khmerilor Rosii din Cambodgia sau catre frontierele sistemului nostru solar. Revenind la documentarul din aceasta seara: Detroit – unul dintre simbolurile prosperitatii americane, altadata cel de-al patrulea oras ca dimensiune al Americii, a fost construit de masina pentru masina, cu primele autostrazi, suburbii si centre comerciale, reprezentand intruchiparea visului american. Astazi, Detroit este intruchiparea apocalipsei erei post-industriale: cladirile de birouri ruinate si fabrici de masini dezafectate, somaj si […]

O nouă premieră teatrală în Galați: „Don Juan se intoarce de la razboi”
Iubitorii de teatru au o opțiune în plus, în acest weekend. Teatrul independent gălățean lansează o nouă producție: “Don Juan se întoarce de la război”, după Odon von Horvarth. Spectacolul, produs de “Le Théatre Libre” și regizat de Vlad Ajder, îi are în distribuție pe actorii Ana Maria Sinescu, Oana Mogoș și Ion Moldoveanu. Premiera este programată duminică, 21 decembrie 2014, de la ora 19:00, la Summer Time Pub, pe Faleza Inferioară a Dunării. “Don Juan se întoarce de la război” este o tragicomedie care portretizează într-un stil aproape cubist șapte femei. Șapte femei pe care le ghicim din fragmente de conversație, bucăți de tul și crâmpeie de viață. Șapte femei care au pierdut războiul cu același bărbat. Dar au toate șansa reconstrucției? Și câte dintre ele o vor fructifica? Vor lăsa ele războiul în urmă sau vor continua să îl ducă, necontenit, în suflet? Răspunsurile la aceste întrebări le puteți afla duminică, la Summer Time Pub! Intrarea la spectacol costă 20 de lei și se achită la intrare. Rezervările se fac la numărul de telefon 0747.111.504.

Campanie de prevenire a traficului de persoane „Cere ajutor, nu cerşi!”
Pe 18 octombrie 2007 a fost instituită Ziua europeană a luptei împotriva traficului de persoane, ca o oportunitate de a atrage atenţia asupra subiectului dar şi de a precipita anumite decizii şi acţiuni ale guvernelor, autorităţților locale şi instituţiilor publice în ceea ce priveşte traficul de persoane. Anul 2015 marchează a noua ediţie a acestei zile. Cu prilejul Zilei europene de luptă împotriva traficului de persoane, Centrul Regional Galaţi din cadrul Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane va desfăşura la nivelul judeţelor Galaţi, Brăila şi Vrancea o serie de activităţi de natură să promoveze demersurile împotriva fenomenului în cauză. O astfel de activitate pe tema traficului de persoane se va desfăşura sâmbătă 17 octombrie 2015, în intervalul orar 10.00-12.00, în incinta ”Clubului Poliţistului” din municipiul Galaţi (zona ”Ultimul Leu”). Activitatea, iniţiată în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi şi ONG-ul Tinerii şi Viitorul, va reuni reprezentanţi ai instituţiilor publice locale, precum și un număr de aproximativ 40 de voluntari (tineri) şi va consta în proiectarea unui documentar pe tema traficului de persoane exploatate prin cerşetorie, urmată de o dezbatere şi un concurs tematic care vor avea ca obiectiv implicarea tinerilor în lupta împotriva exploatării semenilor. Activitatea va fi […]
3 ani de Zodiar, 20 aprilie
Petrecere unica in Zodiar, dedicata celor care au dat viata fostului cinema Popular venind la sutele de concerte, party-uri si proiectii de filme care au avut loc in cei 3 ani de activitate. Kumm revin in Zodiar cu ocazia aniversarii a 3 ani de Zodiar. La bunul mers al serii isi vor mai aduce contributia Pascall si Nosferatu, alaturi de Over, Daily News Band, Equillibricks. Nu rata party-ul de sambata, 20 aprilie 2013.
Expoziția „Picături de Dobrogea”
Cu siguranță ați auzit foarte multe lucruri frumoase despre peisajele zonei Dobrogei, un tărâm iubit de pasionații de natură. Dacă ați fost curioși și v-ați dorit să vizitați această pitorească regiune a țării, aveți ocazia să vedeți o parte din aceasta la expoziția „Picături de Dobrogea”, semnată de Iuliana și Liviu Dediu (Brăila), care va fi deschisă sâmbătă, 6 octombrie, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 18.00. Vor fi expuse circa 50 de fotografii cu peisaje și locuri speciale din comuna Greci, sate și case vechi, Cheile Dobrogei, dar și oameni și stări. „Pentru mulți, Dobrogea este zona aia prin care treci când mergi la mare, cu mașina. Pentru mine, este locul unde am învățat, timp de …28 de ani, la pas, să iubesc natura și să o păstrez”, explică Liviu Dediu. Proiectul este realizat în coaborare cu „Atelierele de creație ale poetei Angela Baciu”. Intrarea este liberă.