Andrey Pushkarev in Club Divino, vineri, 1 iulie

Vineri, 1 iulie 2011, Andrey Pushkarev va mixa la Club Divino. Bilete: fete – 10 lei, baieti – 20 lei. Informatii si rezervari la 0731 80 80 70.
Nascut pe 2 Martie 1981 in orasul Izhevsk (Russia Centrala) Andrey Pushkarev isi incepe cariera muzicala la varsta de 14 ani ca DJ la radioul scolii. Pe vremea aceea, Izhevsk era unul dintre cele mai active orase in proaspata miscare electronica, in care Andrey s-a implicat imediat reusind in 1996, la numai 15 ani, sa tina prima petrecere intr-un club. „Since than music and life are never apart.”
In 2000 se muta la Moscova unde incearca si reuseste sa-si faca propriul drum in cultura clubbing devenind unul dintre putinii distribuitori de discuri din Rusia ca reprezentant al unei compani germane. Astfel mare parte din placile ajunse in Moscova trec prin mainile lui ocazie cu care continua sa-si mareasca colectia de discuri rare.
In 2006 devine unul dintre rezidentii DeepMix Moscow Radio, figurand pana acum, in arhiva lor cu peste 50 de mixuri. In acelasi timp detine si rezidenta in faimosul Mix Club precum si Propaganda, Shanti . Andrey Pushkarev are acum in colectia sa peste 5000 de discuri

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola