Cauta
Adauga
Sign In

Una dintre cele mai hot prezente de pe scena artistica din Romania vine in acest weekend la Galati. Anda Adam aduce pe 26 august un show incendiar cu multa muzica si dans la Music Arena.
Vedeta, recunoscuta pentru lookul original, inspirat din cele mai noi trenduri de peste ocean, va fi prezenta la Music Arena, vineri, pe 26 august, informatii si rezervari 0744 236 655.
Anda Adam a castigat titlul de Best Dance Act al premiilor Online Music Awards 2011 din Marea Britanie, datorita piesei Show Me.
Dupa mai multi artisti romani care au reusit sa sparga granitele cu talentul lor, precum Edward Maya, Inna, Akcent, Play&Win sau Alexandra Stan, a venit randul ca Anda Adam sa straluceasca in Europa.
Piesa Show Me, castigatoarea trofeului Best Dance Act 2011, se afla pe locul intai in clasamentele din Turcia, Dubai si Serbia, potrivit adpm.com.
Tony Cottura declara in urma cu o saptamana ca producatorii muzicali din Occident sunt cu ochii pe Romania si pe ce se lanseaza in muzica de aici.
Romania a devenit o adevarata fabrica de hituri si noi stiluri muzicale, apreciate de oameni din toate colturile continentului si chiar mai departe.

anda-adam-galati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
Publicitate: Marketerio
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola