Analia Selis @ Music Arena, 16 septembrie

Analia Selis va sustine un concert la Music Arena din Gradina Publica vineri pe 16 septembrie.
Analia Selis este originara din Argentina. Nascuta in zodia Taurului, Analia marturiseste despre ea ca este foarte sincera, sentimentala si fericita (despre care spune ca este o stare obligatorie).
Absolventa a Facultatii de Arte Muzicale din San Miguel, Argentina, Analia are un trecut muzical impresionant atat in ceea ce priveste performantele obtinute (diploma in educatia muzicala si diploma pentru perfomante vocale), cat si in ceea ce priveste reusitele artistice.
Tanara interpreta, posesoare a unei voci plin de sensibilitate, doreste sa convinga publicul ca muzica este cel mai frumos mod de a exprima sentimentele pure si curate pe care le simtim fata de cei dragi. Analia Selis, solista care a reprezentat Argentina la festivalul „Cerbul de Aur 2004”, unde a obtinut locul trei, a hotarat sa-si continue cariera muzicala in Romania.
Mesajul pe care il transmite Analia este cel de iubire, iubire fata de tot ce este in jur. Ea s-a inspirat atat din cultura si traditiile Argentinei, din situatia social – politica a tarii sale si s-a lasat influentata de cantareata argentiniana Mercedes Sosa si de Elib Regina (Brazilia).
Cantecele Analiei sunt fie creatii proprii, fie adaptari traditionale in ritmuri de rumba si bolero. In compunerea ritmului muzical si a versurilor, Analia se inspira din sentimentele sale fata de tara, familie, prieteni, iubire. Materialul muzical contine melodii lente (balade), dar si piese ritmate.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola