Cauta
Adauga
Sign In

An Iron Tribute cu Trooper la Daily Pub pe 4 aprilie

An Iron Tribute cu Trooper la Daily Pub pe 4 aprilie

Pe 4 aprilie, la Daily Pub, formația Trooper ajunge la Galați pentru a susține live cea de-a doua parte a turneului național „Trooper – An Iron Tribute”.

trooper-an-iron-tribute-daily-pub

Concertul prezintă o oră de material Iron Maiden şi o oră de material din catalogul Trooper. „An Iron Tribute 2” este continuarea poveştii rock începute în 2013, un concept cu mare priză la public, ce include cele mai importante piese din discografiile TROOPER şi IRON MAIDEN. Acest concept de show s-a născut din pasiunea formaţiei pentru muzica britanicilor de la IRON MAIDEN: “Am crescut cu MAIDEN şi muzica lor rămâne etalon pentru noi. După ce ei ne-au ales în 2008 pentru a le deschide concertul de la Bucureşti, ataşamentul a devenit unul permanent. Membrii grupului sunt: Laurenţiu Popa (chitară, voce) Ionuţ Covalciuc (tobe şi percuţie) Alin Dincă (voce) Aurelian Dincă (chitară, clape, voce) Ionuţ Rădulescu (bass, voce) și Cristian Oftez (chitara).
Trooper este o formație românească de heavy metal, care s-a înfiinţat în 1995 în Târgovişte. Numele trupei a fost preluat din titlul piesei „The Trooper” a formației Iron Maden. Până în prezent, formaţia a lansat şapte albume de studio, a împărţit scenă cu cele mai mari nume ale rockului mondial (Scorpions, Iron Maiden, Whitesnake, Nazareth, Judas Priest, Europe, WASP, Prodigy, Manowar, Royal Hunt şi alţii) şi a inovat continuu actul concertistic live, devenind, în cei 20 de ani de activitate, un etalon artistic. Piese precum „Tari ca Munţii”, „Strigăt”, „Amintiri” sau „Zi după zi” au intrat în categoria cântecelor importante din catalogul rock-ului românesc. Trooper este prima trupă românească care a reuşit să înregistreze un single alături de Blaze Bayley, fost solist al legendarilor Iron Maiden. În 2015 formaţia porneşte ce-a de-a două parte a turneului naţional „Trooper – An Iron Tribute”.
Prețul unui bilet la acest spectacol este 25 lei, rezervările se pot face sunând la numerele :0724 68 98 27 și 0236 41 99 77.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola