Alina Toma@Union Jack, 23 februarie

Nascuta pe 7 octombrie 1986, la Galati. Alina a inceput sa cante in baruri de karaoke, la varsta de 18 ani, descoperind dragostea ei pentru muzica si tonul cald si diferit. A evoluat rapid, cantand in pub-uri si piano bar-uri, unde a fost auzita si incurajata atat clienti, cat si de muzicieni.
In noiembrie 2010, ea a renuntat la cariera sa ca si trainer si s-a hotarat sa se dedice muzicii. A inceput ca MC si peste doar cateva luni, Alina a devenit solista si artist rezident in True Club (Bucuresti).
A participat la „Vocea Romaniei”, cu o interpretare proprie a celebrei „It’s a man’s world”, impresionand-o pe Loredana Groza si intorcand scaunul de care avea nevoie pentru a intra in concurs.
Simtind nevoia de a-si exprima creativitatea, Alina a inceput colaborarea ei cu Viky Red, scriind versuri pentru piesa „If you ever feel”, semnata cu Media Pro Music. Melodia a inregistrat un real succes si a intrat in finala Eurovision Romania, martie 2012.
In asteptarea momentului protrivit pentru a iesi pe piata cu un material propiu, Alina canta in cluburi de live in toata Romania si continua sa scrie versuri pentru diferiti artisti.
Pe Alina o gasiti Union Jack sambata seara, 23 februarie.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=4jZrfZm9wyQ&w=480&h=360]

alina-toma-union-jack-23februarie

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola