Cauta
Adauga
Sign In

Nascuta pe 7 octombrie 1986, la Galati. Alina a inceput sa cante in baruri de karaoke, la varsta de 18 ani, descoperind dragostea ei pentru muzica si tonul cald si diferit. A evoluat rapid, cantand in pub-uri si piano bar-uri, unde a fost auzita si incurajata atat clienti, cat si de muzicieni.
In noiembrie 2010, ea a renuntat la cariera sa ca si trainer si s-a hotarat sa se dedice muzicii. A inceput ca MC si peste doar cateva luni, Alina a devenit solista si artist rezident in True Club (Bucuresti).
A participat la „Vocea Romaniei”, cu o interpretare proprie a celebrei „It’s a man’s world”, impresionand-o pe Loredana Groza si intorcand scaunul de care avea nevoie pentru a intra in concurs.
Simtind nevoia de a-si exprima creativitatea, Alina a inceput colaborarea ei cu Viky Red, scriind versuri pentru piesa „If you ever feel”, semnata cu Media Pro Music. Melodia a inregistrat un real succes si a intrat in finala Eurovision Romania, martie 2012.
In asteptarea momentului protrivit pentru a iesi pe piata cu un material propiu, Alina canta in cluburi de live in toata Romania si continua sa scrie versuri pentru diferiti artisti.
Pe Alina o gasiti Union Jack sambata seara, 23 februarie.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=4jZrfZm9wyQ&w=480&h=360]

alina-toma-union-jack-23februarie

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola