Cauta
Adauga
Sign In

Alex Velea @ Divino, Galati, 2 aprilie

Alex Velea @ Divino, Galati, 2 aprilie

Alex Velea, cunoscut pentru hit-urile „Dragoste la prima vedere”, „Doamna mea”, „Yamasha” si „Daca dragostea dispare”, va sustine un concert live in aceasta sambata, 2 aprilie, in Club Divino din Galati. Incepand cu orele 23.30, experimenteaza noi ritmuri si distreaza-te nebuneste alaturi de Alex, responsabil pentru cea mai fierbinte seara a lunii!
Cu sound-ul original, carisma, miscarile sale si forma fizica de invidiat, Alex Velea a cucerit rapid publicul roman, ajungand in momentul de fata unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului.
Yamasha reprezinta primul sau album, aparut in 2006. Pentru acesta, Alex a colaborat cu Marius Moga, Smiley, Connect-R, Matteo si Don Baxter, rezultatul fiind un mix original de R’n’B, hip hop si pop. Cele trei single-uri extrase de pe acesta – Yamasha, Dragoste la prima vedere si Doamna mea s-au bucurat de o primire exceptionala din partea publicului si au marcat un inceput spectaculos pentru Alex Velea.
Stilul original al lui Alex a permis de-a lungul timpului colaborari dintre cele mai surprinzatoare. Pana acum, acesta a cantat impreuna cu: Anda Adam (Selecta), Mandinga (Cand sunt cu tine), Connect-R (Daca dragostea dispare), CIA (Mai vrei), Smiley (Am bani de dat), Puya (Secret) si Grasu XXL (Turnin’).
Succesul ca artist al lui Alex a fost confirmat prin numeroare premii:Discul de aur – albumul Yamasha; Romanian Music Awards: Best Show, Best Male, Best New Artist.
In 2009 Alex Velea vine cu inca doua single-uri de succes: Doar ea si Secret, cel din urma in colaborare cu Puya. Acestea sunt extrase de pe albumul Secret, produs in totalitate de HaHaHa Production si care urmeaza a fi lansat in vara anului 2010.
De pe acelasi album face parte si Don’t say it’s over, cel mai nou single al lui Alex care va avea parte de o promovare inedita: in iunie 2010 Alex a reusit sa adune peste 1500 de dansatori la cel mai mare flash mob facut pana acum in Romania.
Accesul la petrecere va costa 20 RON, pentru Informatii si Rezervari: 0731 808 070

www.alexvelea.com

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola