Alex Velea @ Divino, Galati, 2 aprilie

Alex Velea, cunoscut pentru hit-urile „Dragoste la prima vedere”, „Doamna mea”, „Yamasha” si „Daca dragostea dispare”, va sustine un concert live in aceasta sambata, 2 aprilie, in Club Divino din Galati. Incepand cu orele 23.30, experimenteaza noi ritmuri si distreaza-te nebuneste alaturi de Alex, responsabil pentru cea mai fierbinte seara a lunii!
Cu sound-ul original, carisma, miscarile sale si forma fizica de invidiat, Alex Velea a cucerit rapid publicul roman, ajungand in momentul de fata unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului.
Yamasha reprezinta primul sau album, aparut in 2006. Pentru acesta, Alex a colaborat cu Marius Moga, Smiley, Connect-R, Matteo si Don Baxter, rezultatul fiind un mix original de R’n’B, hip hop si pop. Cele trei single-uri extrase de pe acesta – Yamasha, Dragoste la prima vedere si Doamna mea s-au bucurat de o primire exceptionala din partea publicului si au marcat un inceput spectaculos pentru Alex Velea.
Stilul original al lui Alex a permis de-a lungul timpului colaborari dintre cele mai surprinzatoare. Pana acum, acesta a cantat impreuna cu: Anda Adam (Selecta), Mandinga (Cand sunt cu tine), Connect-R (Daca dragostea dispare), CIA (Mai vrei), Smiley (Am bani de dat), Puya (Secret) si Grasu XXL (Turnin’).
Succesul ca artist al lui Alex a fost confirmat prin numeroare premii:Discul de aur – albumul Yamasha; Romanian Music Awards: Best Show, Best Male, Best New Artist.
In 2009 Alex Velea vine cu inca doua single-uri de succes: Doar ea si Secret, cel din urma in colaborare cu Puya. Acestea sunt extrase de pe albumul Secret, produs in totalitate de HaHaHa Production si care urmeaza a fi lansat in vara anului 2010.
De pe acelasi album face parte si Don’t say it’s over, cel mai nou single al lui Alex care va avea parte de o promovare inedita: in iunie 2010 Alex a reusit sa adune peste 1500 de dansatori la cel mai mare flash mob facut pana acum in Romania.
Accesul la petrecere va costa 20 RON, pentru Informatii si Rezervari: 0731 808 070

www.alexvelea.com

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola