„Albă ca Zapada” şi „O noapte furtunoasa”, la Teatrul Dramatic

În aceasta duminică, de Mos Nicolae, actorii de la Teatrul de Păpuşi Gulliver vor pune in scena, la Teatrul Dramatic Fani Tardini, două spectacole, unul pentru copii, „Albă ca Zapada”, care se va juca la ora 10.30, iar seara, pentru tineri si adulti, incepand cu ora 19.00, se va pune in scena piesa „O noapte furtunoasa”.

noapte furtun

„Alba ca Zapada” este o piesa extrem de indragita de cei mici care sunt curiosi sa afle ce pune la cale mama vitrega. Totusi, cei mici, prin inocenta gandirii lor, spera mereu la un happyend. In plus, piesa combină jocul actorilor cu păpuşile, pe muzica lui Dan Bălan, în timp ce copiii interacţionează cu actorii, manifestându-şi dezaprobarea pentru gesturile mamei vitrige şi simpatia pentru Albă ca Zăpada. Nici piticii nu sunt de uitat, ei fac doar fapte bune si o protejeaza pe Alba ca Zapada de intentiile reginei cea rea care se deghizeaza intr-o batrana, intr-un negustor, doar cu scopul malefic de a-i curma viata fiicei sale vitrege. Cei mici vor invata astfel ca raul nu invinge niciodata. Pentru acest spectacol preţul biletelor este de 8 lei pentru cei mici si 10 lei pentru adulti.
Piesa „O noapte furtunoasă” sau „Numărul 9”, prima comedie a lui Ion Luca Caragiale, a avut premiera pe 18 ianuarie 1879, pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, în lectura publică a autorului. De atunci, a fost montată în nenumărate variante. În acest sens şi actorii de la Gulliver si-au propus o închipuire scenică într-un mod inedit, care speră să fie pe placul tuturor. „O noapte furtunoasa”, regizată de Daniel Stanciu, ii are in distribuţie pe actorii: Petronela Buda, Gina Geru, Ramona Păuc, Marian Sterian, Aurelian Iorga, Eduard Şişu şi Vlad Ajder. Pentru acest spectacol preţul biletelor este de 18,9 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola