Află ce coafuri se poartă în sezonul rece 2012-2013

În acest an, în materie de coafuri pentru sezonul rece, recomandările stiliştilor acoperă o gamă largă de stiluri, de la coafuri în linii drepte, geometrice, până la cocuri în stilul anilor ˊ40 şi ˊ50, coafuri tapate şi bob-uri false.
Tendinţele se schimbă oricum de la un sezon la altul, de aceea dacă vrei să fii în pas cu moda trebuie să fii informată care sunt ultimele trenduri. Mână în mână cu tipurile de coafură ce se poartă, merge felul în care îţi alegi un make-up, accesoriile şi bineînţeles, modul în care îţi îngrijeşti părul. Agrafele de păr, lăsate intenţionat la vedere, coafurile wet sau cerurile de păr şi bentiţele de păr elegante au marcat cu eleganţă începutul unui nou sezon al coafurilor accesorizate.
Pentru un look modern şi în acelaşi timp şi romantic, poartă-ţi părul despletit. Acest tip de coafură te duce cu gândul la basmele cu Ileana-Cosânzeana şi sunt la mare căutare în această toamnă. În acest stil, poţi alege să porţi „pony-tale” sau cum i se mai zice, „coada de cal” – pe lângă faptul că e foarte la îndemână, eşti şi în pas cu noile tendinţe. Pentru un adevărat „pony-tale”, e bine să îţi întinzi părul foarte bine – această cofură cu siguranţă îţi va pune în valoare feminitatea.Tot în această toamnă, se pune accent foarte mult şi pe bucle, fie că sunt naturale, lejere sau mai atent aranjate, acestea reintră în trend cu un stil romantic. Buclele sunt recomandate mai ales persoanelor ce au faţa pătrată, dar în general se potrivesc cu orice lungime de păr. Ba mai mult, îţi conferă o alură extrem de feminină.În ceea ce priveşte nuanţa părului, la mare căutare sunt tonurile de păr cu reflexe de arămiu şi violet. Mai nou, în caz că doreşti să te vopseşti brunetă, negrul este compus acum din combinaţii de culori, precum violet, roşu, verde sau albastru.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola