Adrian Eftimie @ Divino, Galati, 13 mai

In 1991, din pasiune pentru muzica, „construieste” impreuna cu cel mai bun prieten al sau, primul post de radio pirat din Romania. Trece apoi, rapid, prin prima etapa a radioului independent din Romania, (de data aceasta „legal”) la Uniplus Radio. In acelasi timp isi dezvolta pasiunea pentru mixat, activand pentru prima data ca DJ in Clubul Le Baron – unul dintre cele mai cunoscute cluburi din acea perioada si in doar cativa ani, exact cand muzica electronica incepe sa ia avant in Romania, devine rezidentul clubului Space.
In 1997 incepe colaborarea cu Radio 21 iar in anul 2003 emisiunile sale se „muta” la Kiss FM. Incepand cu Septembrie 2004 Adrian Eftimie devine unul dintre rezidentii Kristal Glam Club, experienta care ii ofera cele mai mari satisfactii de pana atunci in cariera de DJ. Doi ani mai tarziu isi incepe cariera de producer muzical, astfel incat in vara anului 2006 lanseaza hitul „No Side Effect”. Piesa a fost remixata de foarte multi producatori romani si straini. Urmeaza si alte piese – „Desire”, „City Lights”, „Black Sea Coast” si „Elevation”, cu aceasta din urma (in 2007) castiga concursul Heineken Music Thirst si mixeaza pentru prima data peste granitele Romaniei.
Vorbind de cluburile din alte tari, cea mai interesanta experianta a fost in clubul Turnmills din Londra. 2007 este anul in care Adrian Eftimie alege sa faca parte din echipa care a lansat unul dintre cele mai bune posturi de radio cu muzica electronica din Europa: One FM – Club Station. Emisiunile sale pot fi ascultate si acum la One (Underground & Dance Station) in fiecare seara de joi incepand cu ora 22.00
La premiile Nights.ro, ceremonie desfasurata pe 28 februarie 2009, isi vede visul implinit. Dupa ce in 2005 castiga locul 1 la sectiunea „Cea mai mare ascensiune”, anii 2006 respectiv 2007 il claseaza direct pe locul 2 la categoria „Cel mai bun Dj Roman”. Si nu se opreste aici – in 2009 Adrian Eftimie ridica trofeul Nights.ro pentru „Cel Mai Bun DJ Roman”!

www.bestmusic.ro

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola