8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Virgil Popescu, ministrul Energiei: Furnizorii își bat joc de români

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a făcut acuzații grave la adresa furnizorilor de energie electrică și gaze naturale pe care îi acuză că își bat joc de români în mod intenționat și presupune că există deja un cartel între furnizori care fac voit și cu rea intenție aceste „greșeli” de facturare.

VIDEO | Virgil Popescu, despre facturile uriașe la energie și gaze: Furnizorii își bat joc de români. Mă gândesc dacă nu e cumva e un cartel între furnizori și fac intenționat acest lucru

„Am rămas înmărmurit la cazurile prezentate. Mi se pare că furnizorii îşi bat joc de oameni. Faptul că nu au o atitudine normală, profesionistă în relaţia cu un client şi le mai spun şi cu nonșalanță să consume mai puţin. Poate să fie a doua factură plafonată, dar unde se găsește compensarea. Furnizorii nu au informat corect oamenii. Deci a fost o păcăleală la adresa clienților. Soluția este ca instituțiile care trebuie să facă controale să le ducă la capăt, dacă nu le-au început să le înceapă”, a declarat Virgil Popescu la Antena 3.

Un adolescent român, campion la înot și component al lotului național al italiei, a murit de COVID-19

Emanuelle Alessandro Pandele, un român de 17 ani, campion la înot și component al lotului național al Italiei, a murit de COVID-19.

Centrul Infotrafic: Mai multe porțiuni de drum din sudul țării, acoperite cu polei

Mai multe porțiuni de drum din sudul țării sunt acoperite cu polei, iar utilajele acționează cu material antiderapant. Cele mai mari probleme sunt în județele Olt și Argeș.

Case vândute cu 250 de euro în România. Primarul comunei a făcut anunțul

Autoritățile locale din Gura Văii, județul Bacău, vor scoate la vânzare 129 de case construite în perioada 2005-2006, ideale pentru cei pasionați de drumeții și off-road.

AUR solicită eliminarea certificatului COVID la intrarea într-o instituție publică: „Ciucă să dea dovadă de omenie”

Alianța pentru Unirea Românilor solicită coaliției PSD-PNL-UDMR să elimine de urgență condiția prezentării certificatului COVID la intrarea într-o instituție publică.

VIDEO | Cîţu: Prioritatea zero este legea offshore. Trebuie adoptat mai ales în acest context al creşterii preţurilor la gaze

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat că prioritatea zero a sa este adoptarea legii offshore. El a precizat că va cere coaliției să nu mai amâne acest proiect, astfel încât până la 1 februarie să existe deja o variantă.

Ce riscă profesoara care a trimis, din greșeală, poze cu ea dezbrăcată pe un grup de WhatsApp al elevilor săi. „E un eveniment care nu ne face, din păcate, cinste”

Profesoara de educație tehnologică din județul Olt care a trimis, din greșeală, poze cu ea dezbrăcată pe un grup de WhatsApp al elevilor săi este acum anchetată disciplinar atât de directorii celor patru școli în care predă, cât și de inspectorii școlari. Ca urmare a scandalului, femeia nu a mers marți la serviciu și nici nu le-a răspuns la telefon jurnaliștilor care încercau să obțină o reacție din partea sa.

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola