5 Paşi pentru o pedichiură perfectă la tine acasă

Este vremea sandalelor şi a şlapilor pentru plajă, aşa că nu uita să acorzi pedichiurii tale atenţia cuvenită. Paşii te mai jos te vor ajuta să ai unghii impecabile: frumoase, îngrijite şi demne de admirat.
Primul pas este netezirea şi catifelarea picioarelor – ceea ce presupune să înmoi picioarele în apă calduţă, în care ai adăugat puţin ulei de măsline sau ulei esenţial de flori. Apa caldă te va ajuta la relaxarea picioarelor, la emolierea unghiilor şi a cuticulelor, iar uleiurile vor hidrata pielea din jurul unghiei şi de pe călcâie.
Al doilea şi al treilea pas se referă la hidratarea picioarelor şi alegerea formei unghiilor – prin urmare, ce ai de făcut este ca după ce îndepărtezi stratul de piele uscată de la suprafaţa piciorului, să aplici o loţiune hidratantă şi în final să îţi pui o pereche de şoseste subţiri din bumbac. Mai departe, taie unghiile cu un cleştişor, apoi rotunjeşte colţurile cu o pilă. Cât despre cuticule, este bine să le împingi spre baza unghiei, folosind un beţişor din lemn, sau poţi aplica un ulei  special pentru cuticule.
Conferă-le strălucire constituie al patrule pas pentru a ajunge la pedichiura dorită. Prin urmare, aplică un lac de unghii incolor, fortifiant, cu vitamine, care întăreşte unghiile şi le confer un aspect sănătos şi natural.
Ultimul pas este să le laşi să respire, adică ia o pauză de la aplicarea prea multor lacuri, şi lasă-le să respire măcar pentru câteva zile. Le poţi hrăni cu creme hidratante, iar tu te poţi răsfăţa cu un masaj la picioare. Ţi-l poţi face singură, în faţa televizorului, apăsând uşor pe buricele degetelor şi masând tălpile circular.
Nu uita că în această vară se poartă o întreagă varietate de nuanţe. Pornind de la culorile vii, ca roz vibrant, portocaliu, verde  până la nuanţe de nude sau închise. Dacă preferi stilul classic, pedichiura French este o opţiune potrivită pentru sezonul estival şi îţi dă un aspect al unghiilor stilat şi elegant.

Picture of Iustina C.

Iustina C.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola