22.000 de oameni prezenţi la „Zilele Prieteniei Bergenbier” din Galaţi, pe 9 şi 10 august

zilele_prieteniei
Viţa de Vie, Paraziţii, R.O.A., Mihai Mărgineanu & band, ZOB, Shukar Nation şi alte trupe prietene au făcut spectacol în faţa Stadionului Dunărea din Galaţi
Cea mai mare manifestare muzicală a anului 2014, „Zilele Prieteniei Bergenbier”, care a dus mesajul prieteniei în opt dintre cele mai importante oraşe din ţară, a ajuns în weekend-ul 9-10 august în Galaţi, în parcarea Stadionului Dunărea. Zeci de mii de oameni s-au bucurat în ambele zile de muzică live de cea mai bună calitate, au cântat alături de trupele preferate şi s-au răcorit cu mii de litri de bere.
Peste 22.000 de oameni s-au adunat în parcarea Stadionului Dunărea în cele două zile de concerte pentru a sărbători prietenia alături de cele mai bune trupe ale momentului. În ziua de sâmbătă, 9 august, concertele au fost deschise de către trupele prietene White Mahala și The Kripttonite Sparks alese de către public, urmate de Zob şi Nişte Băieţi, care au realizat şi un featuring de excepţie cu Vlase, solistul Zob, pe melodia „O lume minunată”. Pe scena „Zilele Prieteniei Bergenbier” a urcat în premieră în 2014 trupa Fără Zahăr, care a delectat publicul cu piesele clasice care i-au făcut celebri. Seara s-a încheiat în ropote de aplauze pentru trupa Viţa de Vie, care a oferit un spectacol extraordinar pe scena „Zilele Prieteniei Bergenbier”.
Cea de-a doua zi de evenimente, duminică, 10 august, a fost deschisă de către trupa locală Numai pe Roşu, foarte bine primită de public, urmată de Days of Confusion. R.O.A a făcut un show electronic complet, din care nu au lipsit piesele „Ne Place”, „D-aia” sau „Sonata în La Minor”, cântate într-un singur glas de cei prezenţi. Mihai Mărgineanu şi Shukar Nation, trupa care, de asemenea, a urcat în premieră pe scena „Zilele Prieteniei Bergenbier” în 2014, au încântat publicul cu piese de dans, perfecte pentru o zi călduroasă de vară.
Show-ul de duminică s-a încheiat cu trupa Paraziţii, care a oferit un spectacol plin de forţă şiritm. Zeci de mii de oameni au cântat şi au dansat alături de aceştia şi au transformat cel de-al noulea eveniment din cadrul seriei în unul dintre cele mai reuşite din acest an.
Cele peste 40 de formații prezente pe scena „Zilele Prieteniei Bergenbier” în cele nouă oraşe din ţară au făcut rapid din seria concertelor, destinația perfectă de weekend. Zeci de mii de oameni s-au bucurat în toată ţara de cea mai bună muzică live, de mii de litri de bere rece, s-au împrietenit şi au transmis tuturor mesajul prieteniei.
După show-ul de la Galați, turneul se va încheia cu un concert care se va întinde pe două zile, în Constanța, pe plaja Modern, pe 15 şi 16 august, de la ora 15:00, unde intrarea va fi liberă.
Pentru mai multe detalii și informații vizitați www.zileleprieteniei.ro .
Despre Bergenbier S.A.
Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând in România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti iar echipa numără aproximativ 600 de angajaţi. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume.
Portofoliul ompaniei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit – şi Noroc  precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s,  Löwenbräu. Alături de acestea, compania importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden.
Despre Molson Coors Brewing Company
Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producători de bere din lume, cu mărci extraordinare care încântă consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul său include mărci premium, lideri de piaţă, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon şi Cobra în America de Nord, Europa şi Asia. Sectoarele operaţionale includ Canada, prin Molson Coors Canada, Statele Unite, prin MillerCoors, Regatul Unit şi Irlanda, prin Molson Coors UK,  Europa Centrală şi de Est prin Molson Coors Central Europe, iar în afara acestor teritorii, prin Molson Coors International. Compania Molson Coors este listată în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord şi este constant preocupata de gasirea de noi soluţii pentru a-şi reduce impactul negativ asupra societăţii.  Pentru mai multe informaţii despre Molson Coors Brewing Company, vizitaţi website-ul companiei: www.molsoncoors.com
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să o contactaţi pe Simona Popi, PR Manager Bergenbier S.A, la telefon: +40 372 20 71 09, e-mail: [email protected]

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola