2 Aprilie – Ziua Internationala de Constientizare a Autismului

APCA Galati ii invita pe galateni sambata, 2 aprilie, pe Faleza Inferioara la „Foisor”, intre orele13.00 si 17.00, la cel de-al doilea eveniment din calendarul activiatilor organizate de APCA Galati in acest an, dedicate zilei de 2 Aprilie- Ziua Internationala de Constientizare a Autismului.

apca

In cea mai ALBASTRA sambata din an, poti fi ambasadorul copiilor cu autism. „Va mai dezvaluim ca tot in ALBASTRU, vom picta impreuna, vom confectiona jucarii din materiale reciclabile, vom dansa si vom canta alaturi de cele mai indragite personaje Disney si de cei mai talentati micuti artisti ai Galatiului, vom admira expozitii foto si creatii hand-made, vom imparti baloane si vom afla lucururi fascinante despre COPIII SPECIALI si … si …restul e SURPRIZA !”, anunta organizatorii. Partenerii acestui eveniment sunt: Marili Galaţi Petreceri Copii, Centrul Cultural Dunărea de Jos Galaţi, Ateliere creativ recreative, Şcoala de artă Leonardo , Şcoala De Film şi Televiziune, Alexandrra Officiall, Prietenul tău Gizmo şi Asociaţia „Therapy Animals” Galaţi.
APCA Galaţi a fost înfiinţată în 2011 de părinţii unui copil cu autism, fiind primul ONG din judeţ care şi-a axat activitatea strict pe problematica tulburărilor din spectrul autist. Asociaţia îşi propune să mobilizeze şi să sprijine familiile copiilor cu autism în vederea obţinerii unui grad cât mai ridicat de recuperare a celor din urmă.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola