10 motive pentru care trebuie să mergi la The Hobbit

Acum ca se apropie sarbatorile si cu totii suntem din ce in ce mai ocupati, avem foarte putin timp pentru a vedea un film, asa ca m-am gandit sa nu va fac nici un cinepreview, ci pur si simplu sa va ofer 10 motive pentru care trebuie sa vedeti The Hobbit (cel mai asteptat film al sfarsitului de an). Ca sa nu ne lungim prea mult cu vorba, ii dam drumul:
1. Pentru ca este regizat de acelasi Peter Jackson, omul care a stat in spatele camerelor si la King Kong sau Lord of the rings.
2. Pentru ca The Hobbit este introducerea la una dintre cele mai frumoase trilogii create pentru marele ecran, Lord of the Rings.
3. Pentru ca ne aduce aminte de copilarie, cand orice taram de basm, cu bune si rele era o placere.
4. Pentru ca efectele speciale (3D si nu numai) se anunta de-a dreprul hipnotizante (a se vedea trailerul si daca nu ce poate fi mai placut ochiului decat un tarman de vis cu muntii albi, poiene verzi, copaci uriasi, pesteri uriase si poteci asa cum numai o imaginatie bogata le poate crea).
5. Pentru ca o sa ne reintalnim cu Ian McKellan si Gandalf, probabil cel mai bun vrajitor de pe marile ecrane.
6. Pentru ca The Hobbit este o aventura, una cum numai in cele mai bune fantezii putem vedea.
7. Pentru ca o sa ne reintalnim cu dwarfi, hobbiti, orici, elfi, goblini si alte creaturi fantastice inventate de J.R.R Tolkien.
8. Nu exista povesti de dragoste, romantism sau alte dulcegarii care ar putea deranja un anumit tip de public, e doar aventura, actiune, magie si un pic de drama. Arwen şi Aragorn din Lord of the Rings inca nu-si fac aparitia, iar Bilbo dupa cum stiti nu era casatorit in Lord of the rings.
9. Pentru Golum, o creatura extrem de importanta pentru poveste si pe care urmeaza sa o cunoastem mai bine.
10. Pentru distributie, pentru coloana sonora, pentru regie, pentru cinematografie, pentru poveste, pentru ca e un film perfect inainte de Craciun.
Vizionare plăcută!

Marian Iuga, FilmSinopsis

The Hobbit: Site / Facebook
Puteti vedea filmul la Cinema City de la Promenada Mall.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola