standard-title Colaborare

Colaborare

colaborare_collaboration

Yup, ati citit bine, suntem in cautare de oameni pentru a mari echipa┬áPrinGalati.ro. ­čÖé Asadar, daca sunteti interesati sa faceti parte din echipa noastra, va invit sa cititi mai jos detaliile.
Cerinte principale: avem nevoie de oameni pasionati de muzica, teatru si orice inseamna cultura, care cunosc deja bine & le place proiectul PrinGalati.ro care stiu sa scrie corect gramatical (si isi doresc sa lucreze pe viitor in jurnalism). Vrem o colaborare de lunga durata, contam pe seriozitatea voastra.
Ce trebuie sa faci: sa cauti constant stiri, sa vii cu idei de articole, sa tii legatura cu organizatorii de evenimente, sa mergi la concerte sau premiere de film pentru a face recenzii,  sa mergi la teatru, expozitii si lansari de carte (tot pentru recenzii) etc.
Va invit sa-mi dati un mail cu mai multe detalii despre voi doar daca sunteti cu adevarat interesati sa intrati in echipa noastra: de [at] pringalati.ro. Alaturi de acele detalii, ataseaza si raspunsurile la intrebarile de mai jos:
1. Ce fel de oameni te astepti sa vezi la:
– Restaurantul Ixelles
– Faleza Dunarii
– Divino
– Daily
– Muzeul De Istorie
(Nu trebuie sa fi fost neaparat in toate aceste locuri, vrem doar sa vedem cam cum iti dai cu parerea, cum simti orasul etc.)
2. Enumera 3 locuri din oras despre care crezi tu ca habar n-avem.
3. Cu toate ca orasul e plin de diversitate si de optiuni pentru petrecerea timplului liber, ce consideri tu ca ii lipseste Galatiului la capitolul going out? (10 ÔÇô 20 randuri)
Succes! ­čÖé
In acelasi timp cautam si PR pentru site-ul nostru.  Cerinte: Abilitati excelente de comunicare (verbal si scris), pasiune pentru cultura in general, implicare, simtul umorului, creativitate, ingeniozitate, notiuni de promovare online si marketing. Experienta in domeniu ar fi de preferat, dar sunt o multime de lucruri care se invata din mers, mai ales ca traim in secolul vitezei. Pornim? Astept date despre voi la adresa de [at] pringalati.ro